Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αγιασμό έκαναν οι διαιτητές ποδοσφαίρου της Αιτωλοακαρνανίας..

 Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου το βράδυ ο καθιερωμένος αγιασμός στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών_Ποδοσφαίρου_Ν_Αιτωλοακαρνανίας.

 Τον αγιασμό τέλεσαν για πολλοστή συνεχή χρονιά ο γνωστός φίλος του Συνδέσμου μας, Πατήρ Γεώργιος συνεπικουρούμενος από τον Πατήρ Νικόλαο.
Παρόντες στην ασφυκτικά -για μια ακόμη φορά φέτος- αίθουσα του Συνδέσμου μας, μεταξύ άλλων ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Βασίλης Νικάκης και ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου μας κ. Γιώργος Καραγιάννης.
Την ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας (ΕΔ/ΕΠΣΑ) κ. Βασίλης Νικολέτας.
Ο οικοδεσπότης της βραδιάς και πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ. Παναγιώτης Καψάλης έκανε πρώτος τις καθιερωμένες ευχές για την νέα χρονιά και κάλεσε στο βήμα για να απευθύνουν τον δικό τους χαιρετισμό:
- Τον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου μας κ. Γιώργο Καραγιάννη
-Τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Βασίλη Νικάκη
-Τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Βασίλη Τεροβίτσα
-Τον πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΑ κ. Βασίλη Νικολέτα
-Τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου μας κ. Γιώργο Κωνσταντίνου
-Τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου μας κ. Κώστα Ρεντίφη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικό του μήνυμα με συμβουλές και παραινέσεις για δικαιοσύνη στους αγωνιστικούς χώρους έστειλε με ολιγόλεπτη ομιλία του και ο Πατήρ Γεώργιος.
Τέλος, επειδή Δευτεριάτικη συγκέντρωση σημαίνει και εκπαίδευση, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΔ/ΕΠΣΑ κ. Παναγιώτης Καψάλης παρουσίασε τις σωστές αποφάσεις στις αντίστοιχες πέντε φάσεις που είχαν προβληθεί την προηγούμενη Δευτέρα και οι διαιτητές σε συνεργασία είχαν τοποθετηθεί.
- Όπως ανακοίνωσε το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας και Ενωσιακός Γυμναστής κ. Γιώργος Κωνσταντίνου, την προσεχή Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν στο ΔΑΚ Αγρινίου τα συμπληρωματικά test FIFA/UEFA για όσους μη αξιολογημένους διαιτητές για διάφορους λόγους δεν είχαν τρέξει στο σεμινάριο της Ναυπάκτου.
ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ
( Υπεύθυνος Τύπου/Δημοσίων Σχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)