Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Στη Λάβα και ο Γατσέλος....

.


Η Λάβα Εμπορείου θα είναι ο επόμενος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Βαγγέλη Γατσέλου.

Oι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν θετικά και πλέον ο παίκτης ανήκει στη Λάβα, απομένοντας μόνο το τυπικό κομμάτι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Ο Γατσέλος διαθέτει τεράστια εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες και αναμένεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα, στην ήδη σημαντικά ενισχυμένη ομάδα του Αντώνη Καντζέλη. Στο παρελθόν ο 32χρονος μεσοαμυντικός που κατάγεται από την Φιλιππιάδα Πρεβέζης έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα τις Γ´ Εθνικής με 4 διαφορετικές ομάδες (Αναγέννηση Άρτας, ΠΑΣ Πρέβεζα, Εθνικό Φιλιππιάδας και Κεραυνό Θεσπρωτικού). Συνολικά μετρά 218 συμμετοχές στη Γ΄ Εθνική.
Φυσικά εμείς βρήκαμε τον Βαγγέλη Γατσέλο, ο οποίος μιλώντας για τη νέα του ομάδα τόνισε: ''Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα αγωνιστώ στη Λάβα. Έχω μάθει τα καλύτερα λόγια εδώ στο νησί για τους ανθρώπους της Λάβας, έχει καλούς παίχτες γνωρίζω πολλά παιδιά πού ήμασταν στον Πανθηραϊκό. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Καθοριστικό ρόλο στο να συνεργαστώ με τη Λάβα έπαιξαν ορισμένα άτομα από διοίκηση που με ήθελαν πολύ και με έκαναν να αισθάνομαι πολύ καλά''.

sportcyclades.gr