Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τρείς ακόμη κινήσεις επένδυσης για τον Αστέρα Μεσολογγίου.



 Τριπλό χτύπημα ο Αστέρας Μεσολογγίου..

Τρείς ακόμη νέους παίκτες πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Αστέρας Μεσολογγίου..

Τους 16χρονους (γεννημένοι το 2000) ποδοσφαιριστές Σώζων Πασπαλιάρη,Χρήστο Ματσίγκα και Λευτέρη Μπούλη  απέκτησε ο Αστέρας Μεσολογγίου.. Τα τρία παιδιά αποτελούν επιλογές του προπονητή Δημήτρη Ξηρού, στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα του Αστέρα  φέτος στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας.Και οι τρείς νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνιζόταν στην Παιδική ομάδα της ΑΕΜ και φέτος κατέκτησαν το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου Παίδων.
 Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Αστέρας Μεσολογγίου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση ενός ακόμα νεαρού και ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, του Σώζωνα Πασπαλιάρη. Ο 16χρονος παίχτης αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και προέρχεται από τις Ακαδημίες της Α.Ε.Μ. Έχουμε τη βεβαιότητα ότι η παρουσία του θα βοηθήσει την ομάδα μας με την ιδιαίτερη έφεσή του στο σκοράρισμα και θα αποτελέσει μια ακόμη λύση για τον προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη Ξηρό.
Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία!
Το Δ.Σ. του Αστέρα Μεσολογγίου
 Τον νεαρό αμυντικό μέσο Χρήστο Ματσίγκα απέκτησε ο Αστέρας Μεσολογγίου από την Ακαδημία της Α.Ε.Μ. Ο 16χρονος ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της παιδικής ομάδας της ΑΕΜ που έφτασε στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος του νομού Αιτωλοακαρνανίας και έχει γενικά πλούσιες παραστάσεις από την εμπειρία του στα πρωταθλήματα υποδομών.
Η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και συμπαίχτες του τον καλωσορίζουν και του εύχονται υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μεσολογγίου
Eνα ακόμη νεαρό παίκτη απέκτησε ο Αστέρας Μεσολογγίου. Πρόκειται για τον 16χρονο αριστερό μπακ Λευτέρη Μπούλη που προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΑΕΜ . Ο Λευτέρης Μπούλης ήταν αρχηγός της παιδικής ομάδας της ΑΕΜ που κατέκτησε το πρωτάθλημα του ομίλου της και έφτασε στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος του νομού Αιτ/νιας της περσινής χρονιάς.
Το Δ.Σ. του Αστέρα εύχεται υγεία, πρόοδο και επιτυχίες στα  νέο απόκτημα της ομάδας μας!
Το Δ.Σ. του Α.Σ. Αστέρα Μεσολογγίου

asterasmesol.blogspot.gr