Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Θετικά είναι τα πρώτα μηνύματα που στέλνει η ΑΕΜ

Η ΑΕΜ αφησε και στο τρίτο της  φιλικό του παιχνίδι  θετικές εντυπώσεις και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον βγάζοντας στον αγωνιστικό χώρο πολλά από τα στοιχεία που θέλει ο Χρήστος Ζαρκαβέλης επικρατώντας της πιο έτοιμης Φλόγας Παλαιομάνινας  με σκορ  1-0, με γκόλ που σημείωσε ο Δημήτρης Σακελαρόπουλος στο 47΄[διακρίνεται στην φωτογραφία με τον Γ.Γ. της ΑΕΜ Αλ. Παπανικολάου].

Με σωστή κυκλοφορία της μπάλας κοντινές αποστάσεις μεταξύ των γραμμών της, πίεση και εξαιρετικό αμυντικό  παιχνίδι  οι  ¨¨κανονιέρηδες ΄΄ έδειξαν πως βαδίζουν στον σωστό δρόμο σκορπίζοντας μηνύματα αισιοδοξίας αλλά και ελπίδας για ακόμα περισσότερα πράγματα στην συνέχεια.
Η ποιότητα που αρχίζει και βγάζει στο χορτάρι η ΑΕΜ είναι ολοφάνερη με τον Χρήστο Ζαρκαβέλη  και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο της ομάδας να βλέπουν τους ποδοσφαιριστές τους να εμπεδώνουν σε πολύ γρήγορο χρόνικό διάστημα την φιλοσοφία για τον τρόπο παιχνιδιού που θα ακολουθήσουν οι ΄΄κανονιέρηδες ΄΄ την νέα αγωνιστική περίοδο.
Σαφέστατα και ακόμα είναι πολύ νωρίς ωστόσο η Μεσολογγίτικη  ομάδα δείχνει τα πρώτα θετικά στοιχεία για την δεδομένη χρονική στιγμή σε ένα παιχνίδι κόντρα σε μια πιο έτοιμη ομάδα όπως είναι η Φλόγα που ξεκίνησε πιο νωρίς την προετοιμασία της απο την ΑΕΜ.