Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Συνεχίζει στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου ο Παλιάτσας....

 Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η υλοποίηση του προγραμματισμού στην ομάδα της Ακαδημίας Ευηνοχωρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή, Γιάννη Γουλή.
Ο σύλλογος, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Παλιάτσα, καθώς ο Μεσολογγίτης  αμυντικός μέσος, συναντήθηκε με την διοίκηση και συμφώνησε την επέκταση της συνεργασίας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
Η Ακαδημία Ευηνοχωρίου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Παλιάτσα.  Ο 23χρονος αμυντικός χαφ έκανε πράξη τόσο τη θέληση της διοίκησης όσο και  τη δική του και θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα μας , παρά τις προτάσεις που είχε.Του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά..


Οι Μποχωρίτες  έχουν συμφωνήσει στην ανανέωση της συνεργασίας τους , σχεδόν με όλους τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, που αποτελούσαν την προτεραιότητά τους και το μόνο που έχει απομείνει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, που αναμένονται μέσα στην  εβδομάδα
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, η διοίκηση, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση των κατάλληλων ποδοσφαιριστών .
Οι πληροφορίες  αναφέρουν ότι έχουν εντοπίσει τρείς  ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, με τις διαπραγματεύσεις μαζί τους να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με τον έναν ποδοσφαιριστή έχει προκύψει προφορική συμφωνία και απομένουν λεπτομέρειες για να ενταχθεί στις τάξεις της Ακαδημίας.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα στην  εβδομάδα, αναμένονται σημαντικά νέα στην ομάδα του Ευηνοχωρίου.