Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τεχνικός Διευθυντής στον Παθιακάκη ο Τάκης Χριστόπουλος

Μεγάλη κίνηση της διοίκησης, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία της με ένα «βαρύ» όνομα του χώρου όπως είναι ο  γνώριμος στους φιλάθλους του Μεσολογγίου,μια και αγωνίστηκε στην ΑΕΜ ,Τάκης Χριστόπουλος, που αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής στην ανδρική ομάδα

Ο Παθιακάκης είναι μια ομάδα που συνεχώς, χρόνο με τον χρόνο, εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα. Πάνω σ' αυτή την λογική η διοίκηση κάνει κινήσεις που αφορούν τόσο τις άκρως επιτυχημένες Ακαδημίες που βγάζουν συνεχώς νέα ταλέντα, όσο και την ανδρική ομάδα, η οποία πέρυσι είχε μια εντυπωσιακή πορεία στην Β' κατηγορία.

Όπως φαίνεται, η πρώτη ομάδα ισχυροποιείται φέτος ακόμα περισσότερο, καθώς η διοίκηση προχώρησε σε μια σημαντική «μεταγραφή», ανακοινώνοντας την τοποθέτηση του Τάκη Χριστόπουλου στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή. Ο έμπειρος προπονητής που διαθέτει «βαρύ» όνομα στον χώρο του ποδοσφαίρου και πλούσιο βιογραφικό, αναλαμβάνει ένα σημαντικότατο πόστο και σε συνεννόηση πάντα με τη διοίκηση και τον προπονητή Γιάννη Παπασταματίου, έχουν στόχο να χτίσουν μια ομάδα ανταγωνιστική και δυνατή.

Ο Τάκης Χριστόπουλου ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο, ενώ ως προπονητής διαθέτοντας το ΟΥΕΦΑ Α' έχει εργαστεί στις Ακαδημίες του Ατρομήτου και του Πανιωνίου, ως πρώτος προπονητής στον Ατρόμητο στο Βύζαντα Μεγάρων, στον Αχιλλέα, στον Σαρωνικό Αίγινας, στην Αθηναϊδα, στον Φωστήρα Ηλιούπολης, στον Θεμιστοκλή στον Αττικό και στο Ζευγολατιό.

Είναι πολύ σημαντικό πως όπου εργάστηκε άφησε εξαιρετικό έργο, πράγμα που φυσικά ευελπιστεί να κάνει και σε μια ομάδα όπου όλα λειτουργούν ρολόι όπως είναι ο Παθιακάκης, από το πόστο βέβαια αυτή την φορά του Τεχν. Διευθυντή.
pamebala.gr