Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το 10άρι της Εθνικής Κολομβίας Γισέλα Αριέτα στις Ελπίδες Καρδίτσας!

Με λάτιν «πινελιά» συνεχίζουν τη μεταγραφική τους δραστηριότητα οι Ελπίδες Καρδίτσας!
Οι δευτεραθλήτριες Ελλάδος βάλθηκαν να προκαλέσουν «σεισμό» με την κινητικότητά τους για την ενίσχυση του ρόστερ, φέρνοντας στην Καρδίτσα την Κολομβιανή Γισέλα Αριέτα Μπετανκούρτ!

Πρόκειται για την 29χρονη διεθνή μεσοεπιθετικό που για πρώτη φορά στην καριέρα της αλλάζει Ήπειρο και θα τονώσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Τάκη Κουτσονάσιου που αυτομάτως δημιουργεί προϋποθέσεις για πορεία τίτλου!

Η Γισέλα Αριέτα Μπεταννκούρτ έχει πλούσιες παραστάσεις στο ποδόσφαιρο της Αμερικής έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες της πατρίδας της αλλά και σε Βενεζουέλα, Μεξικό, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στις Η.Π.Α με τη φανέλα του Γρέισλαντ στην οποία είχε και την ιδιότητα του βοηθού προπονητή, αφού είναι απόφοιτος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο πανεπιστήμιο του Γκρέισλαντ.

Η 29χρονη ποδοσφαιρίστρια έχει το ρόλο του επιτελικού μέσου στο γήπεδο, είναι εξαιρετική στη δημιουργία παιχνιδιού και έχει άψογη τεχνική κατάρτιση, με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και φαντασία στο παιχνίδι της! Το νέο απόκτημα των ελπίδων ξεκίνησε την καριέρα της ως παίχτρια της ομάδας «Γκαβιότας(=Γλάροι)» στην πόλη Βαγιεδουπάρ της Κολομβίας και το 2007 μετακόμισε στην Τολίμα. Ακολούθησε η πρώτη της μεταγραφή στο εξωτερικό και τη Βενεζουέλα όπου αγωνίστηκε στην Ουκάμπ Σπίριτ και την επόμενη χρονιά βρέθηκε στο Μεξικό για την ομάδα Ντραχόνας Οριέντε.

Στα υπόλοιπα χρόνια βρέθηκε στο Γκρέισλαντ και στη Γυναικεία ομάδα του Πανεπιστημίου όπου παράλληλα με τις σπουδές της, διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας από την Αϊόβα.

Επίσης έχει ασχοληθεί και με την προπονητική σε αναπτυξιακές ηλικίες σε Μεξικό, Κολομβία και Βενεζουέλα, ενώ σε διεθνές επίπεδο έχει υπάρξει μέλος της Εθνικής Κολομβίας Νεανίδων αλλά και αυτής της Γυναικών που το 2011 συμμετείχε στην τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου της Γερμανίας!

Οι άνθρωποι των Ελπίδων και συγκεκριμένα ο Τάκης Κουτσονάσιος πραγματοποιεί «σαφάρι» στην ποδοσφαιρική αγορά εξετάζοντας ποιοτικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστριών που η ενσωμάτωσή τους αναμένεται να δώσει δυναμική όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήδη με την απόκτηση της Βιολάρη και αυτή της Μπετανκούρτ, οι Ελπίδες εντυπωσιάζουν με τη δραστηριότητά τους, ενώ αναμένονται και άλλες προσθήκες οι οποίες θα δώσουν το στίγμα της επόμενης ημέρας στις Καρδιτσιώτισσες.
Πηγή:karditsasportiva.gr