Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ναυπακτιακός Αστέρας : Δυσκόλεψε και άλλο η άνοδος...

Αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στη Γ’ Εθνική έκανε η Αμβρακία, η οποία επικράτησε 2-1 του Ναυπακτιακού Αστέρα στους Κωστακιούς παρουσία περίπου 800 φιλάθλων για την 3η Αγωνιστική του 8ου Ομίλου για τα μπαράζ ανόδου.


Ο Ναυπακτιακός Αστέρας προηγήθηκε με γκολ του Καλαβρουζιώτη, αλλά η Αμβρακία Κωστακιών νίκησε με 2-1, κάνοντας ανατροπή με Γούλα και Παππά.

Το φιλμ του αγώνα:

7΄κορνερ Νταλάκα από δεξιά, κεφαλιά του Σιδηρόπουλου πέφτει και απομακρύνει στην δεξιά του γωνία ο Ανδρεόπουλος.

19΄ εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη με την μπάλα να προσκρούει πάνω στο τοίχος και να καταλήγει κόρνερ.

20΄γκολ, εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη στην περιοχή, κεφαλιά του Καλαβρουζιώτη από το ύψος της μικρής περιοχής και 0-1.

21΄γκολ, εντυπωσιακό σουτ του Γούλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάγια και δεξιά, με την μπάλα να προσκρούει στην μέσα πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και να καταλήγει στα δίχτυα 1-1.

24΄ ατομική ενέργεια του Νταλάκα πλάσε θα διώξει με προβολή σωτήρια ο Δημόπουλος.

32΄μαρκάρισμα του Καραγιάννη στον Τάσο μέσα στην περιοχή, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι και τον κ.Τάση να δείχνει παίζεται.

41΄γκολ, πάσα του Γούλα από δεξιά, λάθος της άμυνας του Ναυπακτιακού στην προσπάθεια τους  να απομακρύνουν με την μπάλα να φτάνει στον Σιδηρόπουλο, γύρισμα στην μικρή περιοχή ο Παππά με σουτ θα κάνει την πλήρης ανατροπή και 2-1.

46΄σουτ του Ανδριτσόπουλου ψηλά άουτ.                                                                                55΄ατομική προσπάθεια του Νταλάκα από δεξιά και πλάγια, πλάσε με τον Ανδρεόπουλο να αποκρούει με τα πόδια την μπάλα.

71΄σουτ του Μιχαλόπουλου μετά από άστοχη έξοδο του Βαρέλη σε γέμισμα στην περιοχή ψηλά άουτ.

72΄αντεπιθεση για τους γηπεδούχους με τον Γούλα να βρίσκει τον Σιδηρόπουλο σε θέση τετ τα τετ, με τον Ανδρεόπουλο να πέφτει και να μαζεύει σωτήρια την μπάλα.

86΄εκτελεση φάουλ γέμισμα του Μιχαλόπουλου στην περιοχη, θα μαζέψει χωρίς πρόβλημα ο Βαρέλης.

87΄τραυματισμός του Δημητρακόπουλου δεν θα μπορέσει να συνεχίσει με 10 για το υπόλοιπο του παιχνιδιού ο Ναυπακτιακό.

92΄γυριστή κεφαλιά του Φλέγκα θα μαζέψει σταθερά ο Βαρέλης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τάσης, Αντωνίου και Θανασιάς.
Αμβρακία Κωστακιών (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Τάσσος, Λύτος (80΄Μαγκάκης), Τσόλκας, Παπαρούνης, Βερλέκης, Γούλας, Παππάς (90΄Μανοδήμος), Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (84΄Σταμούλης), Μπεζεβέγκης.

Ναυπακτιακός Αστέρας (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Καραγιάννης, Φλέγκας, Δημόπουλος (63΄Θανασίος), Καλαβρουζιώτης, Δημητρακόπουλος, Ζαχαρόπουλος (72΄Ψυχογιός), Πιστιόλης (46΄Αδραχτάς), Μιχαλόπουλος, Ανδριτσόπουλος.
sportime24.gr