Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΣΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ PLAY-OFF 2015-2016

.


Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε σε χώρο του EmileonSportsCenterσυνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Αιτ/νίας και του Συνδέσμου Προπονητών Δυτικής Ελλάδας με τους Προέδρους-Μέλη Δ.Σ. και τους Προπονητές των σωματείων που θα συμμετέχουν στο μίνι πρωτάθλημα των play-offs, από το οποίο θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής της ΕΠΣΑ για την περίοδο 2015-2016.
Στην συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους της Ε.Π.Σ.Αιτ/νίας ο Πρόεδρος κ. Παπαχρήστος., ο Αντιπρόεδρος κ. Αναστασίου και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και  μέλος της Ένωσης κ. Νικολέτας, εκ μέρους του Συνδέσμου Προπονητών ο Πρόεδρος κ. Γιωτόπουλος ενώ τα σωματεία εκπροσωπήθηκαν από τους Προέδρους-μέλη Δ.Σ. και τους Προπονητές τους και συγκεκριμένα για τον Νέο Θέρμιο Απόλλων οι κ. κ. Στεργίου και Γιάκος, για τον Ναυπακτιακό Αστέρα οι κ.κ. Τσουκαλάς και Θεοδοσίου, για την Φλόγα Παλαιομάνινας οι κ.κ. Σαράκης και Ξανθόπουλος και για τον Ατρόμητο Αντιρρίου οι κ.κ.  Κάκκος Ν. και Παπαποστόλου Π.
Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και οι εκπρόσωποι των σωματείων ενημερώθηκαν από τους ανθρώπους της Ένωσης και του Συνδέσμου Προπονητών για διάφορα θέματα σχετικά με την διαδικασία των αγώνων play-offs, τα γήπεδα και  την ασφάλεια των φιλάθλων, θέματα διαιτησίας καθώς κι άλλες τεχνικές λεπτομέρειες και συμφωνήθηκε ότι όλοι θα συμβάλουν  με τον πλέον καλύτερο και δυνατό τρόπο έτσι ώστε όλοι οι αγώνες να αποτελέσουν μια ακόμη γιορτή του Αιτωλοακαρνάνικου Ποδοσφαίρου, ο καλύτερος να αναδειχθεί Πρωταθλητής και να καταφέρει να ανέλθει στην FootballLeague 2.
Εκ του Δ.Σ. της  Ε.Π.Σ.Αιτ/νίας.

epsaitol.gr