Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Κέρδισε την άνοδο ο Aμβρακικός Λουτρού...

Στα σαλόνια της Α ΕΠΣ ο Αμβρακικός Λουτρού
Την άνοδο στην Α ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας πέτυχε σήμερα ο Αμβρακικός Λουτρού, κερδίζοντας στον αγώνα μπαράζ τον Αετό Σταμνάς με σκορ 1-0.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Απόλλων Δοκιμίου. Ο Αμβρακικός έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ, κάτι που κατάφερε στο 28΄με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γώγα. Στο Β μέρος η ομάδα του Αετού πολιόρκησε την περιοχή του Αμβρακικού, από το 50΄μέχρι το 65΄, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι ουσιώδες.
Οι σημαντικότερες φάσεις του αγώνα:
60΄ ο Μακρυπίδης μόνος μέσα στην μικρή περιοχή σουτάρει άουτ, στο
70΄ σουτ του Γώγα από καλή θέση η μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα Σαμαρά.
74΄ εξαιρετικό σουτ του Μακρυπίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, εκπληκτική απόκρουση από τον τερματοφύλακα Σαμαρά.
85΄ατομική ενέργεια του Μακρυπίδη, ξεκινά από το κέντρο φτάνει στη γραμμή του κόρνερ, γεμίζει στο σημείο του πέναλτι, που ο αμαρκάριστος Γώγα βρίσκεται απέναντι στην κενή εστία του Σαμαρά σουτάρει, άουτ.
Ο Αμβρακικός Λουτρού είναι και τυπικά η τρίτη ομάδα του Δήμου Αμφιλοχίας που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Α΄ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας μετά τον Αμφίλοχο που παρέμεινε στην κατηγορία και τον νεοεισαχθέντα Παναμβρακικό.
Το νέο πρωτάθλημα υπόσχεται πολλά και ενδιαφέροντα.
Συνθέσεις:
Αμβρακικός Λουτρού: Στασινός, Αλπέντζος, Γουρούνας, Καρακώστας, Νεφρός, Νίκας, Παγώνης, Σαλμάς, Μακρυπίδης, Γώγα, Αυγέρης.
Αετός Σταμνάς: Σαμαράς, Αθανασάκης, Φούντας, Τσιλιπάνος Γ., Τσιλιπάνος Σ., Ζήσης, Αριστόπουλος, Γαντζούδης, Κοκώνης, Φούντας Α., Κουκουγιάννης.

e-maistros.gr