Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Φιλική» νίκη του Μεσολόγγι 2008 επι της Προοδευτικής Περάματος Ιωαννίνων...

 Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου  του Μεσολόγγι 2008  έδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου  στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄  φιλικό αγώνα  με αντίπαλό την ομάδα της Προοδευτικής Περάματος Ιωαννίνων που αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και κατέκτησε στον 2ο Ομιλο το πρωτάθλημα αήττητη...

 Μετά από έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα, στον οποίον οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλες τις παίκτριές τους που είχαν στην διάθεση τους , νικήτρια αναδείχθηκε η Μεσολογγίτικη ομάδα με 1-0.Αξίζει να σημειωθεί οτι οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στην αρχή της ποδοσφαιρικής σαιζόν στα Γιάννενα όπου και εκεί η Μεσολογγίτικη ομάδα είχε κερδίσει 1-0 με γκόλ της Πρασσά στο 90΄με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο προπονητής της Μεσολογγίτικης ομάδας Γιάννης Γουλής  παρέδωσε στον  υπεύθυνο της Γιαννιώτικης ομάδας Θανάση Λέντη  ένα αναμνηστικό,  ενώ μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης οι δύο ΄΄κάπταιν ΄΄ Πρασσά Χ.-Γρομητσάρη Μ. βράβευσαν  την Κατερίνα Γρίβα που στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος αγωνίστηκε στο Μεσολόγγι 2008 , για την προσφορά της στον σύλλογο!
Το Μεσολόγγι 2008 αποδεικνύει ότι δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ομάδα και μία εξ΄αυτών είναι και η νύν παίκτρια της Προοδευτικής Περάματος Κατερίνα Γρίβα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι το Μεσολόγγι 2008 παρ ότι είχε κάποια ατού σε κακή ημέρα πήρε την φιλική νίκη με γκόλ της Κωνσταντίνας Αυγέρη στο 13΄όταν σε μακρινή μπαλιά της Μόκκα με πλασέ έκανε το 1-0, που δεν άλλαξε παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.Στο 44΄η Γιαννιώτικη ομάδα έφθασε κοντά στο 1-1 όταν το σούτ της Ράπτη[ απο την Κονοπίνα .] σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της Νταβαντζή...
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008..Νταβαντζή,Γρομητσάρη Μ.,Σωτηρίου [65΄Μαντέλλου Π.],Μόκκα Μ.,Λίπο Σ.[55΄Βάτσικα Β.],Ευθυμίου Ν.[26 λ.τραυμ.  Γεωργαρά Α.],Αυγέρη Κ.[65΄Πούλιου Μ.],Πρασσά Χ.,Πούλιου Ρ.,Καπνίση Μ.[70΄Πούλιου Δ.],Μαρκουτσά Δ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ...Υφαντή [46΄Συμεωνίδη],Λέντη Ολγα.,Νικοπούλου ,Αρσένη,Γιάννουλα,Παπαδημητρίου Κ.,Γρίβα Κ.,Σκούρου,Ντόκου,Ασλανίδου,Ράπτη Μ.




 ο Θανάσης Λέντης ,Μαρία Γρομητσάρη,Χριστίνα Πρασσά ,Κατερίνα Γρίβα και Γιάννης Γουλής στις βραβεύσεις πρίν την έναρξη του παιχνιδιού...

                                    Η Σαββούλα-Χριστίνα Λίπο
                                       Η Κατερίνα Γρίβα
                       Αυγέρη Κ.-Γρομητσάρη Μ.-Νταβαντζή Ν.-Πρασσά Χ.
                                                           Η Κατερίνα Γρίβα
 Χριστίνα Πρασσά-Θανάσης Λέντης-Κατερίνα Γρίβα-Γιάννης Γουλής
 Η Αναγέννηση Μεσολογγίου πάντα κοντά στο Μεσολόγγι 2008 κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο

     Η 12 χρονη  Βάσια Βάτσικα πρόσθεσε στο ενεργετικό της άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση...
                                                           Χριστίνα Πρασσά