Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

.... 1-0 η Φλόγα τον Ναυπακτιακό Αστέρα σε ένα άνοστο ντέρμπι .....

.
Σε ένα παιχνίδι που είχε τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με 1 - 0 το Ναυπακτιακό Αστέρα και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας των play - off με 13 βαθμούς, με τη Φλόγα να είναι στην κορυφή.
"Χρυσός" σκόρερ για την ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου ήταν ο Γιώργος Χριστόπουλος που εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή πάσα του Ηλία Δερβίση στο 52ο λεπτό.
Το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού σίγουρα θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα από τον πολύ κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου, καθώς οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, αλλά οι δύο τερματοφύλακες δεν απειλήθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία στο 1ο μόλις λεπτό, αλλά ο Σπύρος Ανδριτσόπουλος από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ και στο 16΄ ο Ανδρεόπουλος πρόλαβε και έδιωξε πριν η μπάλα φτάσει στο Χριστόπουλο. Στη συνέχεια οι φάσεις που έγιναν από τους γηπεδούχους δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα Ανδρεόπουλο.
Στο 52΄ η Φλόγα πήρε προβάδισμα στο σκορ. Ο Ηλίας Δερβίσης που ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του πέρασε κάθετη πάσα στο Χριστόπουλο που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κοίταξαν πολύ την άμυνά τους και δεν απειλήθηκαν κρατώντας τελικά το πολύτιμο "τρίποντο". Ο Ναυπακτιακός διαμαρτυρήθηκε σε τρεις περιπτώσεις για πέναλτι στα τελευταία λεπτά, με την τελευταία στο 93΄ να είναι μάλλον η μοναδική που χρειάζεται η βοήθεια του ριπλέι για να ξεκαθαρίσει, καθώς στις δύο πρώτες δε φαίνεται παράβαση στην κανονική ροή του αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα.

1΄ Πάσα του Πιστιόλη στον Ανδριτσόπουλο που από το υψος της περιοχής σούταρε ψηλά άουτ.
16΄ Πάσα του Δερβίση προς το Χριστόπουλο ο Ανδριτσόπουλος βγήκε και έδιωξε.
20΄ Σουτ του Νάκου απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος.
28΄ Φάουλ του Νάκου κεφαλιά του Δερβίση απέκρουσε εύκολα ο Ανδρεόπουλος.
52΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Δερβίση στο Χριστόπουλο που πλασάρει σωστά κάνοντας το 1 - 0.
75΄ Μακρινό σουτ του Κόκκαλη απέκρουσε ο Ανδρεόπουλος.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Καραγκούνης, Τραγουλιάς, Αντωνόπουλος, Σωτηρόπουλος, Ντζιμάνης, Καντάνης, Χριστόπουλος (73΄ Βασιλογιάννης), Νταλαπέρας (82΄ Ξευγένης), Κόκκαλης, Νάκος (86΄ Ζαχαράκης), Δερβίσης.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς (63΄ Καραγιάννης), Βρουσάι, Φλέγγας, Δημόπουλος, Καλαβρουζιώτης (70΄ Ζαχαρόπουλος), Δημητρακόπουλος, Θεοχάρης, Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος (80΄ Ψυχογιός), Ανδριτσόπουλος.
olatagoal.gr