Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επινίκια...ανόδου για την Αναγέννηση Μεσολογγίου...

.


 Mία αγωνιστική πριν το φινάλε των αγώνων play-offs , η Αναγέννηση  εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο της  στην Β΄ΕΠΣΑ. Αυτό το γεγονός δεν θα μπορούσε να μην γιορταστεί ανάλογα για το σωματείο και έτσι μετά το ματς με την ομάδα του Αρη Λεπενούς και την μεγάλη νίκη, όλη ομάδα διασκέδασε στο ΄΄Cafe du Marche΄΄ στο Μεσολόγγι . Διονύσης Χαμοσφακίδης και Μάκης Κουρνέτας  αποδείχθηκαν άψογοι οικοδεσπότες, πανηγυρίζοντας μαζί με όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και φίλους που προσκλήθηκαν απο την Διοίκηση  .
Ο ύμνος της Αναγέννησης και πολλά συνθήματα ακούστηκαν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ συχνά οι ποδοσφαιριστές έκαναν την νύχτα ημέρα  με τα καπνογόνα που άναβαν στον πεζόδρομο .
Κεντρικά πρόσωπα ήταν ο πρόεδρος Θεμιστοκλής Μούρκας με τα μέλη της διοίκησης Μ.Μπιλάλης ,Φ.Παπαθανασίου,Α. Παπανικολάου,Ν.Παπανδρέου,Α.Δημάκης, Δ. Μούρκας ο προπονητής Μάκης Κουρνέτας, οι δύο σκόρερς Χαμοσφακίδης-Στάθης Α. και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.....Την τιμητική του στα στιχάκια είχε και ο Πάνος Κατσάνος πού έδινε το σύνθημα και άρχιζαν όλοι οι υπόλοιποι.,Δείτε το φωτορεπορτάζ από τα επινίκια της ανόδου: