Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Επιστολή-φωτιά για ΕΠΟ από ΕΠΣ Κιλκίς στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα!

Επιστολή που καίει την ΕΠΟ και τον τρόπο δρα έστειλε στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου.


Εντός της επιστολής γίνεται λόγος για «ψιθύρους που ακούγονται περί άσκησης πίεσης από τους διοικούντες της Ε.Π.Ο. σε συναδέλφους-προέδρους των Ε.Π.Σ., των οποίων συγγενικά πρόσωπα, φέρεται να απασχολούνται στην ομοσπονδία».

Αναλυτικά:

«Κύριε ποδοσφαιρικέ Εισαγγελέα,

Επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας, ως το κατεξοχήν αρμόδιο θεσμικό όργανο της Ε.Π.Ο., ορισμένους από τους προβληματισμούς μου στα πλαίσια της ερμηνείας και εφαρμογής των διατάξεων του αρθ.12 και 25 του ισχύοντος καταστατικού και πειθαρχικού κώδικα αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, αποτελούν, κατά την άποψη σας, δυσμενείς κρίσεις που επιφέρουν πειθαρχικές διώξεις ενδεχόμενοι ισχυρισμοί μου, ως Προέδρου και νομίμου εκπροσώπου της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, στα πλαίσια άσκησης κριτικής προς την παρούσα διοίκηση της Ε.Π.Ο, που θα αφορούν:Την πλήρη αδυναμία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο να διαχειριστεί τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μας, με αποτέλεσμα να καθίσταται επιτακτική ανάγκη η άμεση αντικατάστασή της.

Ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο με επιλογές της παρούσας διοίκησης της ΕΠΟ έχει απαξιωθεί πλήρως στα μάτια του φίλαθλου κόσμου και εν γένει στην ελληνική κοινωνία.

Τη διοίκηση της ομοσπονδίας μόνο από το διοικητικό προσωπικό της και όχι τα καταστατικά της όργανα.

Την ενδεχόμενη ''καθοδήγηση'' ως προς τη λήψη των αποφάσεων της παρούσας διοίκησης της ομοσπονδίας από εξωγενείς παράγοντες.

Τον διαχωρισμό των μελών της ομοσπονδίας (Ε.Π.Σ.) από την παρούσα διοίκηση σε ''ημέτερους'' και μη.

Τους ψιθύρους που ακούγονται περί άσκησης πίεσης από τους διοικούντες της Ε.Π.Ο. σε συναδέλφους-προέδρους των Ε.Π.Σ., των οποίων συγγενικά πρόσωπα, φέρεται να απασχολούνται στην ομοσπονδία.
Την επιλογή της παρούσας διοίκησης να διευρύνει τις μεταγραφικές περιόδους, η οποία κατά κοινή ομολογία επέφερε αλλοιώσεις στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας μας και έπληξε δυστυχώς καίρια την αξιοπιστία και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Την αντιδεοντολογική επιλογή του Προέδρου και ορισμένων εκ των μελών της Ε.Ε. να δίνουν το παρόν σε όλες τις εκδηλώσεις των ενώσεων-μελών με δαπάνες της ομοσπονδίας μας για προεκλογικούς σκοπούς, πολλώ δε μάλλον όταν ζούμε σε εποχές τεράστιας οικονομικής κρίσης που μαστίζει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.

Τις λανθασμένες επιλογές της διοίκησης της ομοσπονδίας που δυστυχώς οδήγησαν στην αποδιοργάνωση της πολυαγαπημένης μας εθνικής ομάδας και την πλήρη απαξίωσή της σε διεθνές επίπεδο, όταν μάλιστα ελάχιστα χρόνια πριν αποτελούσε αντικείμενο παγκόσμιου θαυμασμού.

Την πλήρη αδυναμία του Προέδρου και των μελών της Κ.Ε.Δ. να διαχειρισθούν τα ζητήματα της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να έχει απαξιωθεί πλήρως ο θεσμός και οι διαιτητές μας να έχουν καταστεί αδίκως ''αποδιοπομπαίοι τράγοι'' για όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου».
onsports.gr