Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Εξάσφαιρη» η ομάδα του Ατρόμητου Αντιρρίου...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 6

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ 1


Καταιγιστικός ήταν ο Ατρόμητος Αντιρρίου  με αντίπαλο την Δόξα Καινούργιου. Η Ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου άνοιξε νωρίς στο σκορ όταν στο 20’  ο Ευθυμιόπουλος με ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή θα στείλει τη μπάλα στα δίκτυα ύστερα από σέντρα του Παπαποστόλου. Στο 23’ Ο Ευθυμιόπουλος με ωραία ενέργεια θα κάνει το 2-0. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος θα συνεχίζει το ίδιο επιθετικά και στο 25’ με σουτ ο Παπαποστόλου θα κάνει το 3-0 κάνοντας τα πράγματα ακόμη πιο εύκολα.

Στην επανάληψη  ο Ευθυμιόπουλος αυτή τη φορά θα πασάρει με το κεφάλι στον Μαντέλο που με προβολή στο 55’ θα κάνει το 4-0. Ο χορός των γκολ συνεχίστηκε στο 65’ με δεξί βολέ να στέλνει τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Κόκκαλη και στο 70’ ύστερα από σουτ του Παπακωστόπουλου ο Ατρόμητος θα κάνει το 6-0. Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν με τον Τζορτζόπουλο στο 85’.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καλυβόπουλος με βοηθούς τους κ. Ροδάτο και Κορδολαίμη.

Ατρόμητος: Χασαπογιάννης, Παπαδόπουλος,Παπακωστόπουλος, Πετσίνης, Βήττος, Παπαποστόλου(70’ Ρηγόπουλος), Τσίκας, Ευθυμιόπουλος, Μανδέλος(81’Αλεξόπουλος), Ταμπάκης(85’ Νικολάου), Κάκκος.

ΠΑΟ Δόξα Καινουργιου:Κόκκαλης, Αυγέρης, Μήτσος , Καγιαντζάς, Μήκας, Σοροβός, Νικολογιάννης, Κολοβός(48’ Κουτσολάμπρος), Καπελάκης(78’ Μπλέτσας), Τζορτζόπουλος, Πολένγκα,
nafpaktianews.gr