Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τα δύο γκολ του Γιάννη Κοντογιάννη δεν ήταν αρκετά για την ομάδα Νέων του Παναιτωλικού.......



Ματς για γερά νεύρα έγινε στο Αγρίνιο, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Παναιτωλικού με σκόρ 3-2, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Superleague.


Σε ένα αρκετά θεαματικό παιχνίδι, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε δύο φορές, ισοφαρίστηκε ισάριθμες και δέχθηκε ακόμα ένα στο τελευταίο δεκάλεπτο με αποτέλεσμα να χάσει το παιχνίδι απο τον ΠΑΟΚ που είχε ψυχή και τους επιθετικούς του σε μεγάλη μέρα.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες οι δύο ομάδες βγήκαν στο γήπεδο για να παίξουν ποδόσφαιρο και να προσφέρουν θέαμα.

Ο Παναιτωλικός ευτύχησε να προηγηθεί στο 14′ με περιπετειώδη τρόπο. Ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, ο Σιαμπάνης το έπιασε, αλλά ο ρέφερι υπέδειξε επανάληψη και οι γηπεδούχοι ευστόχησαν με τον Κοντογιάννη  Γιάννη για να πάρουν το προβάδισμα.

Ο ΠΑΟΚ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, είχε δοκάρι, έχασε δύο καλές ευκαιρίες και εν τέλει ισοφάρισε στο 29′ με τον Τζοβάρα, ο οποίος συνδύασε την πρώτη εμφάνιση του με την ομάδα με γκολ.

Στο 40’ ο Γιάννης Κοντογιάννης με εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση έκανε το 2-1, για να ισοφαρίσουν εκ’ νέου οι φιλοξενούμενοι με φάουλ του Πατράλη στο 42’. Το 2-2 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Σιαμπάνη, ο οποίος κράτησε όρθια την ομάδα του.

Μετά το 60′ ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε την κατάσταση κι έπειτα έψαξε το γκολ της νίκης. Στο 81′ ο Ραγκέλοφ κέρδισε πέναλτι με τον Κούστα να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο νεαρός φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο ο ρέφερι έδωσε επανάληψη. Ο ίδιος παίκτης ήταν και πάλι εύστοχος και χάρισε την νίκη στην ομάδα του καθώς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ο Δικέφαλος διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καράι (83’ Κούστας), Τασούλης, Σάαντο, Μιχάι, Μαλής, ., Βασιλάρης (82’ Καββαδίας), Κοντογιάννης Γ. (46’ Νταλακούρας), Μωραΐτης, Κοντογιάννης Γιάν..,Γιαννιώτης.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Τσελεπίδης, Δημητρίου (46′ Κλιγγόπουλος), Πατράλης, Παναγιωτίδης (80′ Κυριλλίδης), Τζοβάρας, Συράκος, Ματθαίου (46′ Ραγκέλοφ), Κούστα
sports-academies.gr













Φωτογραφίες...Γιώργος Ντάικος