Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

"Διπλό" στα Καλύβια με ανατροπή ο Άτρόμητος Αντιρρίου

ΠΑΟΚ Καλυβίων – Ατρόμητος Αντιρρίου 2-3
Την ήττα με σκορ 2-3 γνώρισε σήμερα στο γήπεδό του ο ΠΑΟΚ Καλυβίων, από την ομάδα του Ατρόμητου Αντιρρρίου.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ αντιστάθηκε, προηγήθηκε με 2 - 1 και μετά το 2 - 3 έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.
Έτσι η ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες για την είσοδο στην τετράδα αφού έφτασε τους 46 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Απόλλωνα Δοκιμίου και την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Αμφίλοχο θέλει τη νίκη και ήττα ή ισοπαλία του Απόλλωνα από το Ναυπακτιακό στο Παπαχαραλάμπειο για να μπει στην τετράδα ή να δώσει μπαράζ με την ομάδα του Δοκιμίου.
Οι φιλοξενούμενοι με το "καλημέρα" πήραν προβάδισμα στο σκορ. Πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού ο Παπαποστόλου εκτέλεσε το κόρνερ και ο Ηλιόπουλος εκμεταλλεύτηκε κόντρα μέσα στην περιοχή και με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ.
Στη συνέχεια δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, όμως δεν πήγαν με το υπέρ τους σκορ στα αποδυτήρια, καθώς στο 44΄ ο Χρήστος Γκασούκας με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ ισοφάρισε.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό και ήταν ποιοτικά καλύτερο αποζημιώνοντας τους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 58΄ με αυτογκόλ, καθώς η μπάλα στην απομάκρυνση του Παπακωστόπουλου βρήκε στην πλάτη του Πετσίνη και κατέληξε στα δίχτυα. Σε ένα τετράλεπτο πίεσης όμως ο Ατρόμητος κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι.
Στο 67΄ μετά από φάουλ του Ευθυμιόπουλου ο Μανδέλος με κεφαλιά έκανε το 2 - 2. Ο Κατερινόπουλος αντέδρασε σωστά στο 69΄ και στο 70΄ σε φάουλ του Ευθυμιόπουλου και σε συρτό σουτ του Παπαποστόλου αντίστοιχα, όμως στο 71΄ νικήθηκε για δεύτερη φορά από τον Ηλιόπουλο. Ο Παπαποστόλου εκτέλεσε το κόρνερ και ο κεντρικός αμυντικός του Ατρομήτου με κεφαλιά έκανε το 2 - 3.
Από το 72΄ μέχρι το 77΄ ο ΠΑΟΚ έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με Παπαδόπουλο, Μπελεβώνη και Γκασούκα να αστοχούν από κοντά και ο Ατρόμητος κράτησε το πολύτιμο τρίποντο.
Το φιλμ του αγώνα.
1΄ Γκολ. Κόρνερ του Παπαποστόλου η μπάλα κοντράρει και φτάνει στον Ηλιόπουλο που με κοντινό σουτ κάνει το 0 - 1.
9΄ Σέντρα του Μπελεβώνη από αριστερά ο Τριανταφύλλου πιάνει το σουτ στην κίνηση και η μπάλα φεύγει άουτ.
18΄ Σέντρα του Ευθυμιόπουλου από αριστερά ο Νίκος Μυλωνάς δεν πιάνει καλά την κεφαλιά και η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι σε κόρνερ.
36΄ Σέντρα του Μπελεβώνη από δεξιά ο Τριανταφύλλου από πλάγια μέσα στην περιοχή σουτάρει άουτ.
36΄ Σουτ του Παπαποστόλου από πλάγια δεξιά φεύγει άουτ.
44΄ Γκολ. Απομάκρυνση στην άμυνα του Ατρομήτου ο Γκασούκας μπαίνει στην πορεία της μπάλας και με εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1.
52΄ Ο Μπελεβώνης από δεξιά κάνει την προσποίηση, σουτάρει και η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
58΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Τριανταφύλλου στο Γκασούκα που φτάνει στην περιοχή πασάρει προς το Μπελεβώνη, ο Παπακωστόπουλος προλαβαίνει και διώχνει, όμως η μπάλα βρίσκει στην πλάτη του Πετσίνη και καταλήγει στα δίχτυα για το 2 - 1.
67΄ Γκολ. Σέντρα του Ευθυμιόπουλου από δεξιά ο Μανδέλος με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι ισοφαρίζει σε 2 - 2.
69΄ Φάουλ του Ευθυμιόπουλου η μπάλα περνάει από αρκετά σώματα και ο Κατερινόπουλος διώχνει με το πόδι.
70΄ Συρτό σουτ του Παπαποστόλου έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κατερινόπουλος.
71΄ Γκολ. Κόρνερ του Παπαποστόλου ο Ηλιόπουλος ψηλότερα απ' όλους πιάνει την κεφαλιά και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 3.
72΄ Φάουλ του Γιάννη Μυλωνά ο Καγκαράς δεν πιάνει καλά την κεφαλιά και η μπάλα "στρώνεται" στον Παπαδόπουλο που σουτάρει άουτ.
75΄ Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ με το Γκασούκα από δεξιά που κάνει τη σέντρα ο Μαντζάνας αφήνει τη μπάλα να περάσει και ο Μπελεβώνης απέναντι από το Χασαπογιάννη σουτάρει πάνω από το δοκάρι.
77΄ Κεφαλιά πάσα του Γκασούκα στο Μπελεβώνη που πασάρει ξανά στο Γκασούκα που βγαίνει τετ α τετ με το Χασαπογιάννη αλλά πλασάρει πάνω από το δοκάρι.
79΄ Σουτ του Μανδέλου από καλή θέση στην αγκαλιά του Κατερινόπουλου.
89΄ Κόρνερ του Παπαδόπουλου ο Χασαπογιάννης κάνει άστοχη έξοδο με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Πάνος Τούρκας):
Κατερινόπουλος, Μυγδάκης, Αριστόπουλος, Μυλωνάς Ν., Κόκκοτος (57΄ Μυλωνάς Ι.), Καγκαράς, Καρασάββας (73΄ λ.τ. Τασούλης), Τριανταφύλλου (65΄ Παπαδόπουλος), Μαντζάνας, Γκασούκας, Μπελεβώνης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου):
Χασαπογιάννης, Παπαδόπουλος, Παπακωστόπουλος, Πετσίνης, Ηλιόπουλος, Παπαποστόλου, Γλωσσόπουλος (63΄ Μανδέλος), Ευθυμιόπουλος, Αλεξόπουλος (85΄ Θανασιός), Ταμπάκης, Κάκκος Β. (63΄ Τσίκας).
Πηγή: olatagoal.gr