Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Μίλησε» ο… Μάριος. Ο Αμβρυσσέας 2-1 στο Κόκκινο

Με δυο γκολ του Μάριου Πλακίδα ο Αμβρυσσέας πέρασε από το Κόκκινο κερδίζοντας με 2-1 τον αξιόμαχο ΠΑΟΚ και μείωσε τη διαφορά στους έξη βαθμούς από την πρωτοπόρο Θήβα ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο στις επτά αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας «επισκιάστηκε» από τον τραυματισμό του παίκτη των φιλοξενούμενων Θάνου Θεοχάρη ο οποίος μεταφέρθηκε και στο Νοσοκομείο αλλά ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο για την υγεία του. Απλά θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για αρκετό διάστημα.
Ο Αμβρυσσέας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και από το πρώτο ημίχρονο έδειξε τις διαθέσεις του και σε αυτό το διάστημα πέτυχε και τα δυο γκολ ενώ στην επανάληψη απλά έκανε διαχείριση και συντήρηση ...
Οι γηπεδούχοι αρχικά ξεκίνησαν μουδιασμένα και ίσως φοβισμένα. Ειδικά στο πρώτο μέρος δεν φαίνονταν ικανοί να αντιδράσουν. Στην επανάληψη ισορρόπησαν κάπως τον αγώνα δείχνοντας ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι καλύτερο αλλά το μόνο που κατόρθωσαν ήταν απλά να μειώσουν το σκορ.
Ο Μάριος Πλακίδας (φώτο) ήταν ο σκόρερ και των δυο τερμάτων με το επιθετικό της ομάδας του Διστόμου να φθάνει τα 19 γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα και να βάζει γερά πλώρη για πρώτος σκόρερ.
Στο 27 * με σουτ έκανε το 0-1 και στο 38 * με πλασέ έκανε το 0-2. Ο κορυφαίος των γηπεδούχων Νώντας Γκάτσος στο  78 * μείωσε με κεφαλιά στο τελικό 1-2.
Μάριος Πλακίδας και Γκάτσος ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση. Τους ακολούθησαν οι Σπάρος, Γεωργίου, Αργυρίου (Κόκκινο) και οι Γεωργουσόπουλος, Κώτσου,Πλακίδας Χ. και Μπαλντάς.
Πολύ καλή η διαιτησία του Λουκά Αλαφογιάννη (Τσώνης - Κακοσαίου).

Κόκκινο (Αναστασίου Λευτέρης):. Ντελής Δ, Σπάρος, Ντελής Γ, Αθανασίου, Γκάτσος, Σκαγιάκος, Μανιφάβας (70 * Ποταμιάς), Δουδούμης, Γκουγκουλής, Γεωργίου, Αργυρίου..

Αμβρυσσέας (Πούλος Δημήτρης): Τσίμας, Παντίσκας, Μπότσης, Κώτσου, Θεοχάρης (10 * λ.τ. Μπέκα), Βλάχος, Μπαλντάς, Κόκα, Πλακίδας Μ. (65 * Τσούρας), Γεωργουσόπουλος (80 * Σκοτίδας), Πλακίδας Χ.

stereasports.com