Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Απολλωνάρα για τετράδα...υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα τη Φλόγα

Ένα γκολ του Νίκου Τσακανίκα έδωσε στον Απόλλωνα Δοκιμίου τη νίκη επί της Φλόγας Παλαιομάνινας με 1 - 0.
Με το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Θόδωρου Λαυράνου έφτασε τους 36 βαθμούς και ισοβαθμεί στην τέταρτη θέση με τον Ατρόμητο Αντιρρίου και τον Αμφίλοχο, ενώ η Φλόγα παρέμεινε στην κορυφή, όμως είδε τους διώκτες της να την πλησιάζουν.
Στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του γήπεδου του Δοκιμίου το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη και φαίνονταν ότι η ομάδα που θα πετύχαινε πρώτη γκολ θα ήταν "αγκαλιά" με τη νίκη. Η Φλόγα πέτυχε γκολ στο 17΄ με το Βασιλογιάννη, όμως νωρίτερα ο διαιτητής Ντζάνης υπέδειξε φάουλ του Νάκου πάνω στο Θεοδωρακόπουλο το οποίο έδωσε με μεγάλη καθυστέρηση και υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της Φλόγας. Μετά το 25ο λεπτό ο Νταλαπέρας δημιούργησε κινδύνους με τις ενέργειές του, όμως δύο φορές ο Βασιλογιάννης και μία ο Ντζιμάνης δε βρήκαν στόχο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Όμως στο 69΄ σε φάση διαρκείας στην άμυνα της Φλόγας ο Νίκος Τσακανίκας έκανε την παράλληλη σέντρα, ο Καραγκούνης δε μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα για το 1 - 0. Στο 78΄ γκολ του Κόκκαλη ακυρώθηκε με υπόδειξη οφσάιντ και ο Απόλλωνας κράτησε το πολύτιμο "τρίποντο" που τον έφερε στην τετράδα.

Το φιλμ του αγώνα.

6΄ Φάουλ του Φώτη Κορομηλά κεφαλιά του Κοτρότσου έφυγε άουτ.
17΄ Ακυρωθέν γκολ για τη Φλόγα. Ο Βασιλογιάννης στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως νωρίτερα έχει υποδειχθεί φάουλ του Νάκου πάνω στο Θεοδωρακόπουλο που βγήκε να μαζέψει τη μπάλα, το οποίο υποδείχθηκε με μεγάλη καθυστέρηση από το Ντζάνη.
22΄ Σέντρα του Σπυριλιώτη κεφαλιά του Γιαννακά έφυγε άουτ.
27΄ Σέντρα του Νταλαπέρα προβολή του Βασιλογιάννη άουτ.
29΄ Σέντρα του Νταλαπέρα στο δεύτερο δοκάρι ο Βασιλογιάννης με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
33΄ Ατομική ενέργεια του Νταλαπέρα που μπαίνει στην περιοχή και γυρίζει στο Ντζιμάνη που από το ύψος του πέναλτι πλασάρει άουτ.
64΄ Φάουλ του Τζωρτζόπουλου προβολή του Σπυριλιώτη λίγο άουτ.
67΄ Διώξιμο του Θεοδωρακόπουλου η μπάλα φτάνει στο ύψος της περιοχής όπου ο Βασιλογιάννης σουτάρει ψηλά άουτ.
69΄ Γκολ. Σε φάση διαρκείας στην άμυνα της Φλόγας ο Γιαννακάς σουτάρει όμως ο Καντάνης με προβολή κοντράρει τη μπάλα που φτάνει δεξιά στο Νίκο Τσακανίκα που κάνει συρτή σέντρα ο Γιαννακάς δε βρίσκει τη μπάλα που φεύγει από τα χέρια του Καραγκούνη και καταλήγει στα δίχτυα.
73΄ Φάουλ Βασιλογιάννη κοντινή κεφαλιά του Νάκου φεύγει άουτ.
78΄ Ακυρωθέν γκολ για τη Φλόγα. Σουτ του Νάκου η μπάλα κολλάει και ο Κόκκαλης τη στέλνει στα δίχτυα, όμως υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ.
93΄ Φάουλ του Νάκου κεφαλιά του Κοκώνη η μπάλα περνάει παράλληλα από την εστία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος, Κοτρότσος, Καρτσακλής, Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς (86΄ Δαλαγιώργος), Τσακανίκας Ν. (93΄ Στεφανάκης), Σπυριλιώτης (78΄ Ζαχαράκης).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Βασιλείου): Καραγκούνης, Τραγουλιάς (86΄ Κοκώνης), Χριστόπουλος, Ζαχαράκης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Βασιλογιάννης (78΄ Αντωνόπουλος), Ντζιμάνης, Νταλαπέρας (71΄ Κόκκαλης), Νάκος, Δερβίσης.

olatagoal.gr