Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Έκλεψε» τον βαθμό στις καθυστερήσεις… ο Αχελώος

Με δύο γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Αχελώος Αγγελοκάστρου πήρε πολύτιμο βαθμό στο Νεοχώρι καθώς ήρθε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τον Ομηρο.

Ο Ομηρος είχε την κατοχή της μπάλας και ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Στο 15' είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Μπούτιβα να αποκρούει η  μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι και να καταλήγει σε κόρνερ. Στο 23' ο Καταπόδης με σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά έδωσε το προβάδισμα στον Ομηρο. Στο 53' ο Δημαράς βγήκε σε θέση τετ-α-τετ πλασάροντας εύστοχα τον Μπούτιβα κάνοντας το 2-0. Στο 65' ο Κ.Βαλτογιάννης πλάσαρε από πλάγια δεξιά ο Μπούτιβας απέκρουσε η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε κόρνερ. Στο 75' πλασέ του Παπαδάκη βρήκε το δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Ο Αχελώος στις καθυστερήσεις κατάφερε να "κλέψει" το βαθμό της ισοπαλίας. Στο 91' σε ασθενές σουτ του Καρατζογιάννη και ενώ η μπάλα πήγαινε στην αγκαλιά του Ζέρβα ο Αλεξόπουλος στην προσπάθεια να διώξει την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 94' ο Αχελώος ισοφάρισε στο τελικό 2-2 με κεφαλιά του Τσούμαρη. Σε αυτή τη φάση ο Ομηρος διαμαρτύρεται ότι δεν δόθηκε επιθετικό φάουλ.

Ομηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Ζαπάντης): Ζέρβας, Βαλτογιάννης κ., Brushlli (88' Ευθυμίου), Αλεξόπουλος, Τσάμης, Παπαδάκης, Καταπόδης, Καλύβας, Δημαράς (70' Τσιφοπανόπουλος), Καραντζανίδης (70' Νικολόπουλος), Βαλτογιάννης Σ.

Αχελώος Αγγελοκάστρου (Γιώργος Ζήκος): Μπούτιβας Μ., Σαγανάς, Μπαμπάτσικος (56' Καρατζογιάννης), Ρουσογιάννης, Καλοκαίρης (72' Πατλιάς), Βαρβάτος (68' Κουτούμπας), Βαγενάς, Μπούτιβας Απ., Αλεξάκης, Ζαλοκώστας Ευστ., Τσούμαρης
olatagoal.gr