Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΜ που την βάζει σε περιπέτειες

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε την Κυριακή το μεσημέρι η ΑΕΜ που στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής φιλοξένησε την ομάδα του Αχελώο Αγγελοκάστρου.

Απαράδεκτη εμφάνιση στο πρώτος μέρος από τους γηπεδούχους, με την ομάδα του Αγγελοκάστρου σε δυο αντεπίθεσης θα καταφέρει να σημειώσει ισάριθμα τέρματα με τους Μπούτιβα Α. στο 22΄ το 0-1, και με τον Ζαλοκώστα Ε. στο 40΄ το 0-2.


Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι θα είναι ένας μονόλογος, με την ΑΕΜ να πιέζει στο μισό γήπεδο τον Αχελώο με ανορθόδοξο όμως τρόπο και χωρίς καθαρό μυαλό. Στο 51΄σε ένα από τα πολλά γεμίσματα η μπάλα θα φτάσει μέσα στην μικρή περιοχή στον Πέκεζ, πλασέ του τελευταίου, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα 1-2.

Στο 54΄οι φιλοξενούμενοι θα βγουν στην κόντρα με τον Μπούτιβα Α. όμως να μην μπορεί να νικήσει τον Καραδήμα από θέση τετ τα τετ.

Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ στο 83΄ όταν κεφαλιά του Μπαλαούρα μέσα από την μικρή περιοχή, ο Τσιλίκας εξ επαφής θα κάνει την απόκρουση του αγώνα και θα κρατήσει το 1-2. Στο επόμενο λεπτό η ΑΕΜ με τον Καβαλλάρη θα σημείωση το γκολ, με τον πρώτο βοηθό να υποδεικνύει τον παίκτη των γηπεδούχων σε θέση οφσάιντ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν κεφαλιά του Πέκεζ θα γλύψει το δεξί κάθετο δοκάρι και θα περάσει άουτ. Για να έρθει στο 95΄σε μια ακόμα αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Καρατζογιάννης θα ανατραπεί από τον Καραδήμα και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος παίκτης με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το τελικό 1-3.

Το φιλμ του αγώνα:

1΄σουτ του Βρέττα θα μπλοκάρει ο Μπούτιβας Μ.

13΄λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων, πλασέ του Ναούμη πάνω από τα δοκάρια.

17΄σουτ του Πέκεζ άουτ.

20΄νέο σουτ γα του γηπεδούχους με τον Βλαχογιάννη και αυτό θα περάσει άουτ.

22΄γκολ, κόντρα επίθεση για τους φιλοξενούμενους, πάσα στον κενό χώρο του Ζαλοκώστα Ε., πλασέ στην απέναντι γωνία του Μπούτιβα Α. και 0-1.

33΄σέντρα του Διαμαντόπουλου, κεφαλιά του Βλαχογιάννη άουτ.

38΄δυνατό σουτ του Διαμαντόπουλου άουτ.

40΄γκολ, ακόμα μια αντεπίθεση για τον Αχελώο με τον Μπούτιβα Α. αυτή την φορά να πασάρει στον επερχόμενο Ζαλοκώστα Ε. με πλασέ θα κάνει το 0-2.

43΄σουτ του Αυτζή άουτ.

45΄κορνερ για τους γηπεδούχους, κεφαλιά του Διαμαντόπουλου ελάχιστα άουτ.

46΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταθόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

51΄γκολ, γέμισμα στην περιοχή από φάουλ για τους γηπεδούχους, οι αμυντικοί δεν θα μπορέσουν να απομακρύνουν, πλασέ του Πέκεζ με την μπάλα να κοντράρει σε πόδια αμυντικών και να καταλήγει στα δίχτυα 1-2.

54΄αντεπίθεση για τον Αχελώο με τον Μπούτιβα Α. από θέση τετ τα τετ το πλασέ που θα επιχειρήσει να αποκρούει σωτηρία ο Καραδήμας.

58΄σουτ του Καβαλλάρη άουτ.

75΄σουτ του Ζαλοκώστα Ε., σε κόρνερ ο Καραδήμας.

80΄σουτ του Αυτζή άουτ.

83΄τεραστια χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, σέντρα στην περιοχή, κεφαλιά του Μπαλαούρα μεγάλη εξ επαφής απόκρουση του Τσιλίκα.

84΄ακομα μια σέντρα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, πλασέ του Καβαλλάρη με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, με τον πρώτο βοηθό όμως να υποδεικνύει τον παίκτη της ΑΕΜ σε θέση οφσάιντ. Έντονες διαμαρτυρίες παικτών πάγκου και φιλάθλων των γηπεδούχων.

85΄αντεπιθεση για τον Αχελώο, παράλληλη σέντρα με τους επιθετικούς των φιλοξενούμενων να μην μπορούν να έρθουν σε επαφή με την μπάλα προ κενής εστίας.

93΄ακομα μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, γέμισμα στην περιοχή, κεφαλιά του Πέκεζ θα γλύψει το δεξί κάθετο δοκάρι άουτ.

95΄γκολ, στην κόντρα ο Αχελώος, ανατροπή του Καρατζογιάννη από τον Καραδήμα και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος παίκτης με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το τελικό 1-3.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καραβασίλης, Κακατσίδης και Δημονίτσας.

ΑΕΜ: (Δημήτρης Ξηρός) Καραδήμας, Διαμαντόπουλος, Παλιάτσας, Βρέττας (56΄Καβαλλάρης), Μπαλαούρας, Πέκεζ, Βλαχογιάννης, Αυτζής, Ναούμης (46΄Ρούσσης), Σταθόπουλος, Ρασμίλ (46΄Κουντούρης).

ΑΧΕΛΩΟΣ: (Γιώργος Ζήκος) Μπούτιβας (68΄λ.τ Τσιλίκας), Σαγάνας, Μπαμπάτσικος (81΄Καρατζογιάννης), Ρουσογιάννης, Καλοκαίρης, Βαρβάτος, Βαγενάς, Μπούτιβας Α. (60΄Πατλιάς), Αλεξάκης, Ζαλοκώστας, Τσουμάρης.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 aitosports.gr