Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο Γ.Γ.Αθλητισμού κ.Συναδινός στο Μεσολόγγι

Ξεκίνησε η διήμερη επίσκεψη στον νομό Αιτωλοακαρνανίας ο Γ.Γ.Αθλητισμού κ.Συναδινός από την πόλη της Ναυπάκτου το πρωί και το απόγευμα στην πόλη του Μεσολογγίου.



Τον γ.γ.αθλητισμού κ.Συναδινό συνόδευε ο κ.Πάνος Παπαδόπουλος ο οποίος τον κάλεσε να επισκεφτεί και να δει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου Μεσολογγίου.

Ο Δήμαρχος της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου τον υποδέχτηκε στην πινακοθήκη στην κεντρική πλατεία όπου του κατέθεσε φάκελο με προτάσεις για τις αθλητικές υποδομές του δήμου.

Ο γ.γ. κ.Συναδινός ενημέρωσε τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους που ήταν παρόντες ότι η περιοδεία δεν είναι τυπική αλλά ουσιώδες αφού γίνεται καταγραφή των αθλητικών εγκαταστάσεων και των ελλείψεων αθλητικών υποδομών σε όλη την Ελλάδα με σκοπό να γίνει σωστή και ουσιώδες κατανομή χρημάτων έτσι ώστε ή να αναβαθμιστούν οι υπάρχων εγκαταστάσεις ή να δημιουργηθούν νέες.

Έκπληκτος έμεινε όταν κατά την επίσκεψη του στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μεσολογγίου διαπίστωσε ότι το τερέν του στίβου είναι από καρβουνίδι όπως επίσης και από την έλλειψη φωτισμού του γηπέδου.Όταν δε οι αντιδήμαρχοι κ.Διαμαντόπουλος και κ.Γιαννόπουλος του έδειξαν την άθλια κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια του κλειστού γηπέδου  η απογοήτευση στο πρόσωπο του ήταν εμφανής.Όπως είπε οι εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου είναι μεγάλες και θα πρέπει να γίνει ένας σχεδιασμός ώστε οι αθλητικές εγκαταστάσεις να έχουν την εικόνα και την λειτουργικότητα που πρέπει.

Στην συνέχεια μίλησε με με φορείς, αθλητικά Σωματεία, Ενώσεις και παράγοντες του ερασιτεχνικού αθλητισμού στο ξενοδοχείο Θεοξένια
onairnews.gr
mesologgi_onairnewsmesologgi_onairnews1mesologgi_onairnews2
mesologgi_onairnews3mesologgi_onairnews4mesologgi_onairnews5mesologgi_onairnews6mesologgi_onairnews7mesologgi_onairnews8mesologgi_onairnews9mesologgi_onairnews10mesologgi_onairnews11mesologgi_onairnews12mesologgi_onairnews13mesologgi_onairnews14mesologgi_onairnews15mesologgi_onairnews16