Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

..το νυστέρι του ποδοσφαίρου...

                                                  Τέτοιο γκολ ούτε σε playstation!!!!!

Το γκόλ που πέτυχε στην Πάτρα το Μεσολόγγι 2008 ήταν βγαλμένο  από… Playstation, αφου οι παίκτριες του άλλαξαν γρήγορα την μπάλα, και η Γρομητσάρη Μαρία  κινήθηκε από τα δεξιά στη συνέχεια άλλαξε το παιχνίδι προς το κέντρο άμυνας του Ικάρου και εκεί πετάχτηκε η Ρούλα Πούλιου[φωτογραφία] που με καταπληκτική προσποίηση ΄΄ αλά...Γατσέλο ΄΄[ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Δ.Μάνθος που έμεινε ... για τις προσποιήσεις του], ξεγελά την αντίπαλο τερματοφύλακα και στην συνέχεια με νέα προσποίηση της Καπνίση σε αμυντικό η μπάλα καταλήγει στα δίκτυα ....και έτσι η Γρομητσάρη πέτυχε ένα παράξενο γκόλ με την συμβολή κυρίως της Πούλιου αλλα και της Καπνίση...
                         ¨¨Οχι βρήκαμε παπα να  τους θαψουμε όλους...¨¨¨
Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην ΑΕΜ, μετά τα τελευταία αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις , αφού η ΑΕΜ αγνοεί την χαρά της νίκης για 11αγωνιστικές.Σίγουρα οι νεαροί προπονητές [Πετσίνης Γ.-Ξηρός Δ.-Ντζιβανάκης Ι.]έχουν μερίδιο ευθύνης στην φετινή πορεία της ομάδας αφού παρουσίασαν μία ομάδα, που δεν βλεπόταν στο μεγαλύτερο διάστημα του φετινού πρωταθλήματος, αλλά δεν είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι της κακής πορείας της ομάδας,αλλά και οι παίκτες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Πολλοί από αυτούς φαίνεται δεν έχουν συνειδητοποιήσει το βάρος της φανέλας, που φοράνε. Μην λέμε ότι για την εικόνα της ομάδας φταίνε μόνο οι  τρείς προπονητές και οι παίκτες δεν είναι και αυτοί υπεύθυνοι, όπως επίσης μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει η Διοίκηση. Εχουν και αυτοί  τις ευθύνες  τους για την κακή πορεία της ΑΕΜ σε ένα απο τα πιο μέτρια πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων..Οπως σε μια επιτυχία όλοι έχουν μερίδιο ,ετσι και σε μιά αποτυχία όλοι έχουν το μερίδιο ευθύνης τους......«Η ΑΕΜ είναι μεγάλη ομάδα και θα βρει τον δρόμο της» ... Πιστεύω ότι όλοι θέλουμε να επανέλθει εκεί που ήταν πριν από  χρόνια.
                                                    Ενα πουλακι μου σφυριξε.....
Οτι στην τελική απόφαση για την πρόσληψη του Ανδρέα Μαργέλη  στην ΑΕΜ,μέτρησε και η γνώμη ανθρώπου του ποδοσφαίρου της περιοχής μας που αυτοαποκαλείται ΄΄το ποδόσφαιρο΄΄, που παλιότερα είχε συνεργαστεί με τον 55χρονο προπονητή.
                                       O »Kill Bill” σκοράρει, η Αγία Ελεούσα κερδίζει! 
Ο Μποχωρίτης επιθετικός και μεγάλος γκολτζής Βασίλης Λαναράς  με μακροχρόνια καριέρα σε πολλές ομάδες όλων των εθνικών κατηγοριών συνεχίζει να φορτώνει με πολλά τέρματα τις αντίπαλες εστίες με την ομάδα της Αγίας Ελεούσας στο φετινό πρωτάθλημα.