Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

«Ανετα» ο ΓΟΜ ... 4-1 τον Αχιλλέα

 Γ.Ο.Μ  - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ 4 - 1

Μια άνετη νίκη πέτυχε ο Γ.Ο.Μ f.c σήμερα στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο.Ξεκίνησε δυνατά και ολοκληρώνοντας το πρώτο ημίχρονο ήταν μπροστά με 3-1.Με την έναρξη του β' ημιχρόνου πέτυχε ένα ακόμη γκολ,δεν απειλήθηκε καθόλου στο υπόλοιπο διάστημα και παίζοντας χαλαρά πήρε ένα ακόμη τρίποντο.
Οι κυριότερες φάσεις:
2' Κάθετη πάσα του Ζωγράφου στον Μακρή,σουτ και γκολ,που ακυρώνεται ως οφσάιντ.
7' Ωραίος συνδυασμός Ντζελέπη-Ζωγράφου -Γιερατσιάν,σέντρα του τελευταίου,δεν προλαβαίνει ο Μακρής.
12' Σέντρα από αριστερά του Γιερατσιάν στον Ζωγράφο,σπάσιμο στον Μακρή, αδύναμο σουτ από πολύ καλή θέση άουτ.
16' Καλοχτυπημένο φάουλ από αριστερά του Ντζελέπη στο δεύτερο δοκάρι,κεφαλιά του Ζωγράφου,σφύρηγμα για φάουλ.
21' Ευκαιρία για τον Αχιλλέα,όταν σε λάθος απόκρουση του Κουτρούλη, η μπάλα φτάνει στον Κουνέλη δεξιά, ο οποίος σουτάρει στην απέναντι γωνία λίγο άουτ.
26' (ΓΚΟΛ!!!) Κλέψιμο Ντζελέπη στο χώρο του κέντρου, ο Πασπαλιάρης κάθετη μπαλιά στον Γιερατσιάν,αυτός με την μια στον Ζωγράφο και απέναντι από τον τερματοφύλακα κανει το 1-0
30' (ΓΚΟΛ!!!) Σύγχυση στην περιοχή του Αχιλλέα,η μπάλα φτάνει στον Κάκο,κεφαλιά πάσα στον Γιερατσιάν στην μικρή περιοχή,σουτ και 2-0.
38' (ΓΚΟΛ!!!) Κόρνερ για τον Αχιλλέα,ο Τσακανίκας δεν μπορεί να διώξει,κόντρες στην περιοχή του Γ.Ο.Μ f.c ,η μπάλα στρώνεται στον Γεραφέντη,που με σουτ κάνει το 2-1.
40' Κόρνερ Μακρή,κεφαλιά Γιερατσιάν,δεύτερη κεφαλιά Κάκου πιο πίσω,μονοκόμματο σουτ Κοντομήτσου ελάχιστα άουτ.
42'(ΓΚΟΛ!!!) Φάουλ Ντζελέπη από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι ο Κουτρούλης κερδίζει την κόντρα και με προβολή κάνει το 3-1
44' Μπάσιμο από αριστερά στην μεγάλη περιοχή του Κοντομήτσου,συρτή σέντρα παράλληλα με το τέρμα,ο Ζωγράφος δεν προλαβαίνει να την στείλει στα δίχτυα.
47΄Σέντρα Κάκου από δεξιά,κεφαλιά Ζωγράφου στα χέρια του Κρέτση.
55¨(ΓΚΟΛ!!!)Ωραία ενέργεια του Ντζελέπη στο χώρο του κέντρου,σπάσιμο της μπάλας αριστερά στον Μακρή,αυτός με την μία στον Ζωγράφο στο ύψος του πέναλτι,σουτ και 4-1.
78΄Σουτ Μπανάκα απο αριστερά στην απέναντι γωνία,άουτ.
84΄Πολύ καλή προσπάθεια του Κουφού από δεξιά,αποφεύγοντας δύο παίχτες μπαίνει στην περιοχή,δεν σπάει όμως την μπάλα στον Γιερατσιάν που ακολουθούσε εντελώς αμαρκάριστος,αλλά προσπαθεί να βρεί τον Ζωγράφο με συρτή πάσα,που κόπηκε από τους αμυντικούς.

Γ.Ο.Μ f.c (Χαϊδάκης Σ)
Τσακανίκας Ν. Κουτρούλης Σ.(57¨Σακαρέλλης Π.) Κοντομήτσος Κ.(72'Κουφός Ι.) Μπότας Σ. Κωνσταντάρας Δ. Ντζελέπης Γ.(64΄Νεμποτάκης Α.) Μακρής Σ. Γιερατσιάν Χ. Ζωγράφος Γ. Πασπαλιάρης Δ. Κάκος Χ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ(Γεωργαλής Ε)
Κρέτσης Β. Κουλουκούρας Δ. Δρόσος Π. Γεραφέντης Ι. Τσούκαλης Η. Κουζέλης Δ. Κουλουκούρας Θ. Κουνέλης Ν.Π.(46'Κουζέλης Χ. Κουζέλης Κ.(Θεοδωρόπουλος Α.) Μπανάκας Σ. Κανατσούλης Δ.(Σταμούλης Ι.)
                                                                 Γ.Ο.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
                                                 ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ












πηγη...ΓΟΜ fc