Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πανηλειακός- Μεσολόγγι 2008 ισόπαλοι σε ένα δυνατό ντέρμπι

.
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008-2-2

Γκραν γκινιόλ στο γήπεδο Σκουροχωρίου Ηλείας ,όπου ο Πανηλειακός  αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2  γύρισε το ματς  στα τελευταία λεπτά και υποχρέωσε το Μεσολόγγι 2008 σε ισοπαλία με 2-2.
Πιο δυνατά ξεκίνησε ο Πανηλειακός στα πρώτα 20΄,αλλά στην συνέχεια το Μεσολόγγι 2008 ΄΄βρήκε τα πατηματά του΄΄ ισορόπησε και πήρε τα ηνία του αγώνα και στο 31΄μακρινό σούτ της Πούλιου Ρ. τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της Παναγοπούλου, στο 33΄ο διαιτητής Κουτσαναστάσης αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτυ στην φιλοξενούμενη ομάδα όταν η Πούλιου Ρ. σπρώχτηκε [την πέταξε κάτω] απο την Παναγοπούλου.Στο 34΄σε μιά φάση που προήλθε απο τον κακό αγωνιστικο χώρο η Νταβαντζή απέκρουσε ασθενώς  σούτ της Ασημακοπούλου και η Στράντζαλη απο κοντά σουτάρει στο οριζόντιο δοκάρι.
41΄ωραίος συνδυασμός των παικτριών του Μεσολόγγι 2008 η Καπνίση Μ. ανετράπει απο την Μιχαλοπούλου, αυτή την φορά ο διαιτητής σφυρίζει την παράβαση και η Καπνίση ανοίγει το σκόρ 1-0.
44΄  Σε καλοκτυπημένο φάουλ της Πρασσά η Καπνίση με ωραία κεφαλιά διπλασιάζει τα δικά της γκόλ και της ομάδας και κάνει το 0-2.
Δυνατά ξεκίνησε και στο β΄ημίχρονο το Μεσολόγγι 2008 και στο 47΄εντυπωσιακό μπάσιμο και γύρισμα της Αυγέρη η επερχόμενη Πούλιου Ρ. σουτάρει απο κοντά αλλά η Παναγοπούλου αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
55΄νεα μεγάλη ευκαιρία με την Καπνίση που φεύγει μόνη της αλλά το διαγώνιο σούτ που επιχείρησε απέκρουσε και πάλι η Παναγοπούλου.
Στην συνέχεια  το γήπεδο πήρε φωτιά, αφού τα είχαμε όλα , φάσεις διακοπές, εντάσεις,κτυπήματα εκτός φάσης συγκεκριμένης παίκτριας της γηπεδούχου στην Γρομητσάρη,αδικη αποβολή του προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας,  με αποτελέσμα ο διαιτητής  να διακόψει το παιχνίδι για 5λεπτο, μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση, αφού φίλαθλος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με αγριες διαθέσεις.Στην συνέχεια και αφού στο 70΄η 13χρονη Δ. Μαρκουτσά  σε ασίστ της Πούλιου Ρ. βρέθηκε τετ-α-τετ αλλά νικήθηκε απο την έμπειρη Παναγοπούλου που απέκρουσε ενστικτωδώς με τα πόδια.
Στο 80΄μετά απο αμυντική αδράνεια η Καπαρέλη με σούτ αιφνιδιάζει την Νταβαντζή και μειώνει σε 1-2.
Στο 85΄σε φάση διαρκείας και ΄΄τσάφ΄΄αμυντικού η Κουκουβού με σούτ ισοφαρίζει σε 2-2
Στο 89 ΄σε πίεση των παικτριών του Πανηλειακού η Μιχαλοπούλου σουτάρει για να αποκρούσει σε κόρνερ η Νταβαντζή.
Απο τον Πανηλειακό διακρίθηκαν η Καπαρέλη[κορυφαία του Πανηλειακού],Μπιρίτη,Κουκουβού ,Ασημακοπούλου και η τερματοφύλακας  Παναγοπούλου που στο 0-2 με τρείς εντυπωσιακές αποκρούσεις κράτησε ζωντανή την ομάδα της.
Απο το Μεσολόγγι 2008 η Μαρκουτσά Δ.,Ευθυμίου Ν.,Πρασσά Χ. και η διπλή σκόρερ Καπνίση Μ.
Με πολλά λάθη η διαιτησία του Κουτσαναστάση που έχασε τον έλεγχο του παιχνιδιού,αντίθετα πολύ καλός ήταν ο βοηθός του Καύκας και η Ζέρβα της ΕΠΣ Μεσσηνίας
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ.....Παναγοπούλου,Μπίθα,Καπαρέλη,Μιχαλοπούλου,Μπιρίτη,Νικολοπούλου[65΄Καρτάλου],Παπαστασινού,Στράτζαλη,Ασημακοπούλου,Ζαφειροπούλου,Κουκουβού.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008..Νταβαντζή Ν.,Γρομητσάρη Μ.,Κάππα Ε.,Μόκκα Μ.,Γεωργαρά Α.,Ευθυμιου Ν.,Αυγέρη Κ.,Πρασσά Χ.,Πούλιου Ρ.,Καπνίση Μ.,Μαρκουτσά Δ.[76΄Λίπο Χ.]
Με πολλές απουσίες ηταν η ομάδα  του Μεσολόγγι 2008 που ταξίδεψε με 15μελή αποστολή.

Mαρία Καπνίση.....Όσο είχε δυνάμεις δεν ήταν λίγες οι φορές που... χόρευε τις χαφ του Πανηλειακού. Μοίραζε μπάλα, ντρίμπλαρε, απειλούσε και γενικά ήταν μια διαρκής πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα. Κουράστηκε σταδιακά στην επανάληψη, το Μεσολόγγι 2008  έχασε μέτρα στο ματς και δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματική.
Ρούλα Πούλιου [9]....Δίχτυα δεν κατάφερε να βρει αλλά λίγη σημασία έχει. Η αποστολή της ήταν δύσκολη εξ ορισμού ανάμεσα σε τρεις στόπερ αλλά έκανε δουλειές μέσα στο γήπεδο που δεν συνηθίζει και ήταν ίσως και σημαντικότερες από ένα γκολ. Πίεσε σωστά, γύρισε αρκετές φορές στο κέντρο  να μαρκάρει, βγήκε από την περιοχή να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας. Στάθηκε άτυχη στο δοκάρι και νικήθηκε απο την Παναγοπούλου για το 0-3.


Εφη Κάππα  [ 3 ]..: Όταν αμυνόταν στον χώρο  της είχε σωστές καλύψεις, ωστόσο αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο "μία εναντίον μίας". Δεν απέφυγε κάποια λάθη στο τέλος..


Χριστίνα Πρασσά....Πρόκειται για... τανκ κανονικό. Σπουδαία τόσο στα ανασταλτικά, όσο και στα δημιουργικά της καθήκοντα. Μετρημένη και με πολύ ουσία στο παιχνίδι της.

Η Μαρία Καπνίση ξεγελάει την Παναγοπούλου και ανοίγει το σκόρ 0-1.

Μαρία Μόκκα...Πάλεψε και αυτή με τις επιθετικές του Πανηλειακού  και κυρίως την Ασημακοπούλου  άλλοτε κερδίζοντας τις μονομαχίες και άλλοτε χάνοντας κάποιες εξ αυτών. Απέφυγε τα λάθη στην άμυνα και προσπαθούσε όποτε χρειαζόταν να διώχνει με την μία.
Ανασταλτικά τα έδωσε όλα, ενώ δεν ρίσκαρε στις πάσες της προτιμώντας τις σίγουρες λύσεις. Εξαιρετικό ματς από την 13χρονη Νεκταρία Ευθυμίου....
Μαρία Γρομητσάρη [ 2 ]..Θετική η παρουσία της στο ματς. Επιθετικά πήρε λίγες πρωτοβουλίες χωρίς να προσφέρει κάτι ουσιαστικό, ωστόσο αμυντικά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων απέναντι σε σπουδαίες αντίπαλες  όπως είναι η Ζαφειροπούλου και η Καπαρέλη, και στα υπέρ της ότι απο το 60΄αγωνίστηκε τραυματίας.
Δήμητρα Μαρκουτσά [δεξιά στην φωτογραφία...11.]..: Πρώτη φορά βασική και η νεαρή μεσοεπιθετικός η οποία αγωνίστηκε κυρίως στο αριστερό άκρο. Ήταν πάρα πολύ καλή τακτικά και έδειξε δείγματα της ποιότητας της. Απλή στο παιχνίδι της προσπαθούσε να συνδυαστεί με τις Καπνίση Μ.-Πούλιου Ρ. και να βρει τους κενούς χώρους.


Πολλές φορές βρέθηκε στο χόρτο η Μαρία Γρομητσάρη και 2-3 φορές με ατιμώρητα κτυπήματα εκτός φάσης....