Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ισοπαλία για Ικαρο Πετρωτού και Μεσολόγγι 2008 και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 1-1 όπως και στον 1ο γύρο..

 Την έβδομη  της φετινή ισοπαλία πήρε σήμερα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ικαρου Πετρωτού , που μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις (1-1) με το Μεσολόγγι 2008 στο  Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Α. Κανιστρας ΄΄, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής.

Το Μεσολογγίτικο  συγκρότημα προηγήθηκε με γκολ της Γρομητσάρη και προσποίηση της Πούλιου Ρ.   στο 24′ , όμως, οι γηπεδούχες κατάφεραν και πήραν τον βαθμό της ισοφάρισης στο 75΄, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Κουτσοκώστα [οι φιλοξενούμενες διαμαρτυρήθηκαν τόσο για τον καταλογισμό ,όσο και στην εκτέλεση απέκρουσε η Νταβαντζή ,αλλά με υπόδειξη του βοηθού Μοντζέλη ο διαιτητής Ρούσσος δείχνει σέντρα παρα τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των παίκτριων του Μεσολόγγι 2008, ότι μετά την απόκρουση η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή]
Μεγάλη ευκαιρία για να φύγει από τη Πάτρα  με το υπερπολύτιμο τρίποντο έχασε το Μεσολόγγι 2008, καθώς προηγήθηκε από το πρώτο μέρος, αλλά δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης, και  στην εκπνοή του αγώνα η κορυφαία της παίκτρια Μαρία Γρομητσάρη έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ για το 1-2.
Το Μεσολόγγι 2008 με την Γρομητσάρη σε γρήγορη αντεπίθεση βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και επιχειρεί κάθετη πάσα προς την Ρούλα Πούλιου που αφήνει έξυπνα και ξεγελά την αντίπαλο τερματοφύλακα  και  και βάζοντας στέρεες βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. 0-1 στο 24′ που έμελλε να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, παρά τις καλές ευκαιρίες πού έχασε στο 4΄σε κόρνερ της Κάππα κεφαλιά της Γρομητσάρη αποκρούει επι της γραμμής η Μαυρίλα με το κεφάλι.
Στο 14΄ η Καπνίση απο καλή θέση σουτάρει ελάχιστα δίπλα απο το κάθετο δοκάρι.
Στο 30΄η Αυγέρη φεύγει μόνη της  γυρίζει στην επερχόμενη Πούλιου Ρ. που απο κοντά αστοχεί.
Στο 33΄η ταχύτατη Αυγέρη βρίσκεται σε θέση βολής αλλά το σούτ που επιχειρει αποκρούει η τερματοφύλακας σε κόρνερ.
Στο 35΄η Μήλα γκρέμισε μέσα στην περιοχή την Καπνίση αλλά ο διαιτητής Ρούσσος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 38΄σε καλοκτυπημένο φάουλ της Μόκκα η μπάλα λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
Σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχες είχαν στο 18΄η Αλεβίζου προλαβαίνει την έξοδο της Νταβαντζή αλλά η Μόκκα απομάκρυνε την μπάλα και τον κίνδυνο για την ομάδα της και  26΄καλοκτυπημένο φάουλ της Αλεβίζου που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ η Νταβαντζή.
Στην επανάληψη η ομάδα του Ικαρου  ανέβασε απόδοση, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο ψάχνοντας για την ισοφάριση, όμως οι φιλοξενούμενες έδειξαν σοβαρότητα, αμύνθηκαν σωστά μην αφήνοντας την εστία τους να κινδυνέψει, αλλά η αποχώρηση λόγω τραυματισμού των Αυγέρη-Καπνίση εξασθένησαν την επιθετική γραμμή του Μεσολόγγι 2008, που οπισθοχώρησε και στο 75΄ισοφαρίστηκε με το πέναλτυ που προαναφέραμε. Πρίν λίγα λεπτά ο Ικαρος στο 64΄διαμαρτυρήθηκε για φάουλ της Σωτηρίου  στην Αλεβίζου οτί έγινε μέσα και όχι έκτός περιοχής που έδειξε ο διαιτητής.Μετά την ισοφάριση οι γηπεδούχες δημιούργησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες αλλά η Νταβανζή που αξίζει να σημειωθεί οτι αγωνιζότανε τραυματισμένη απέκρουσε κοντινό σούτ της Κουτσοκώστα στο 77΄, και στο 80΄της Γαλάνη και στην επιστροφή της μπάλας η Προκόπη σούταρε άουτ.
Το Μεσολόγγι 2008 άλλαξε το σύστημα στο τελευταίο δεκάλεπτο, με την Γρομητσάρη να περνά στην επίθεση  και με όσες δυνάμεις απέμεναν στις παίκτριες βγήκαν μπροστά για το νικητήριο γκολ!Στο 82΄ η Ρούλα Πούλιου  το… άγγιξε αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε δίπλα απο το κάθετο δοκάρι και στο 85΄ η ίδια παίκτρια με ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι απο την εστία του Ικάρου αλλά η Μήλα με τάκλιν  αυτοθυσίας έδιωξε σε πλάγιο.
Στο 88΄η Γρομητσάρη ΄΄κλέβει ΄΄ την μπάλα στον χώρο του κέντρου και φεύγει μόνη της αλλά απέναντι απο την αντίπαλο τερματοφύλακα πλασσάρει άουτ χάνοντας την ευκαιρία του αγώνα.!!!!

Με λάθη η διαιτησία του Ρούσσου και του βοηθού του Μοντζέλη ενω πολυ καλός ήταν β΄βοηθός Κούρτης [ΕΠΣ Κορινθίας].

Ικαρος Πετρωτού.[Παναγιωτόπουλος Παν.].. Γιοχάλα  ,Καλημέρη,Αρβανιτάκη[49΄Χρυσανθακοπούλου],Μήλα,Μαυρίλα, Κουπολήτη,Κουτσοκώστα ,Καρφάκη,Προκόπη,Αλεβίζου,Γαλάνη

Μεσολόγγι 2008[Γουλής Γιάννης]..Νταβαντζή,Γρομητσάρη Μ.,Κάππα Ε.,Μόκκα Μ.,Γεωργαρά Α.[λ.τραυμ. 90΄Φουντούλη Μ.],Ρισβά Φ.,Αυγέρη [λ.τραυμ. 46΄Σωτηρίου Ν.],Ευθυμίου Ν.,Πούλιου Ρ.,Καπνίση Μ.[λ.τραυμ.55΄Μαρκουτσά Δ.], Λίπο





 Στο 4΄μεγάλη ευκαιρία για την Γρομητσάρη οταν στην κεφαλιά που επιχειρεί μετα απο κτύπημα κόρνερ της Κάππα αποκρούει επι της γραμμής η Μαυρίλα.
 Πολλές καλές προσπάθειες είχε στο α΄ημίχρονο η Αυγέρη που αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο ημίχρονο

 Ηγετική μορφή στον χώρο του κέντρου η Αγγελική Γεωργαρά
     πολλές μονομαχίες έδωσε με τις αμυντικές του Ικαρου η Ρούλα Πούλιου.
 Η κορυφαία του Μεσολόγγι 2008 και σκόρερ Μαρία Γρομητσάρη που στο 88΄έχασε την ευκαιρία του αγώνα για το 1-2.
                               Η     Μαρία Μόκκα είδε στο 38΄μετα απο εκτέλεση φάουλ να ΄΄γλείφει΄΄ το οριζόντιο δοκάρι.

 Μετά την επίτευξη του γκόλ η σκόρερ Γρομητσάρη το αφιερώνει στον προπονητή της.

 Ενα απο τα πολλά ΄΄μπασίματα ΄΄ που επιχείρησε η Αυγέρη στο α΄ημίχρονο
  Η Σαββούλα-Χριστίνα Λίπο κέρδισε και έχασε μονομαχίες απο τις επιθετικές της γηπεδούχου ομάδας.

 Η Μαρία Καπνίση σε μιά προσπαθειά της  κοντά στην περιοχή του Ικαρου


                               .....στο ημίχρονο του αγώνα η Μαρία Πούλιου



                                        Η Νεκταρία Σωτηρίου αντικατέστησε στο ημίχρονο την Αυγέρη.
                        Και η 13χρονη Μαρίνα Φουντούλη έτοιμη να περάσει στον αγωνιστικό χώρο.
                                 Μακης Πούλιος και Κώστας Φουντούλης στην κερκίδα του γηπέδου.
    Η Ευτυχία Τζουμερκιώτη και η Λαμπρινή Γρομητσάρη πάντα κοντά στην Μεσολογγίτικη ομάδα
      Η Ζωή Μπλίτσα με μιά φίλη της παρακολουθεί την πρώην ομάδα της [Ικαρός] και την νύν [Μεσολόγγι 2008], με ανάμικτα συναισθήματα..
 Η αρχηγός του Μεσολόγγι 2008   Χριστίνα Πρασσά λόγω τιμωρίας δεν αγωνίστηκε ..