Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ντέρμπι ειδικών συνθηκών για την Αναγέννηση Μεσολογγίου

Παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, για γερά νεύρα, και υψηλής βαθμολογικής σημασίας είναι το σημερινό [ Σαββατο 30/1/2016 στις 6.00 μ.μ.] για την ομάδα της Αναγέννησης απέναντι στην επικίνδυνη ομάδα της Παντάνασσας.

Η ομάδα του Μάκη Κουρνέτα έμεινε πίσω στη διεκδίκηση της  απ΄ευθείας ανόδου  [αφου ο Τρίκαρδος έχει εξασφαλίσει την 1η θέση], ετσι θα διεκδικήσει την άνοδο σε αγώνες κατάταξης ,και θέλει να πάει στην διαδικασία αυτή  με όσο πιο ψηλή βαθμολογική συγκομιδή.
Οι παίκτες της Αναγέννησης  έχουν αναφερθεί αρκετές φορές στην «ψυχοφθόρα διαδικασία» όπου έχουν εμπλακεί, αντιλαμβανόμενοι πως μόνον οι δικές τους νίκες δεν αρκούν για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, που είναι η άνοδος στην Β΄Κατηγορία.
Μια πολύ σημαντική απουσία θα έχει να αντιμετωπίσει ο Μάκης Κουρνέτας  στον  αγώνα με την Παντάνασσα. Ο  νεαρός  τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Παύλο Καλύβα.

Αναγέννηση Μεσολογγίου : Κάλεσμα στον κόσμο εν όψει Παντάνασσας
Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές απευθύνουν κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο του Μεσολογγίου να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας, προκειμένου να φτάσει στη νίκη σ’ αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι.