Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεσολόγγι 2008 : Την πρωτοπόρο ομάδα της Χαλκίδας υποδέχεται στο Αγρίνιο..

Σούπερ παιχνίδι αναμένεται να γίνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 3.00 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο ΄΄Ατλαντες Αγρινίου ΄΄του Αντ. Τσιμιδάκη με το  Μεσολόγγι 2008 να "υποδέχεται" την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα Αβάντες Χαλκίδας..

Η ομάδα της Ευβοιας  από την αρχή της φετινής περιόδου έχει σταθερή πορεία, μετρά 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και όλα δείχνουν ότι η άνοδός της στην Α΄Εθνική Κατηγορία Γυναικών  είναι προ των πυλών.Το έργο της Μεσολογγίτικης ομάδας είναι αρκετά δύσκολο γνωρίζοντας τις τεράστιες δυνατότητες των παικτριών της ομάδας της Χαλκίδας.

Η ομάδα του Μεσολογγίου  αναμένεται να παίξει χωρίς άγχος σε ένα παιχνίδι που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να έρθει το αναμενόμενο αποτέλεσμα.
Το Μεσολόγγι 2008 φέτος στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής παίζει με δικές του παίκτριες και επενδύει στο μέλλον στηρίζοντας το έμψυχο υλικό με κοπέλες μικρής ηλικίας που αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας.
Απο την Πρέβεζα είναι το διαιτητικό τρίο που θα σφυρίξει το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Φίτσας Γιώργος με βοηθούς τον Κέφη Γρηγόριο και την Λαζάρου Αννα.