Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ήθελε να κόψει δρόμο....

Γιαγιά «μπούκαρε» σε γήπεδο και διέκοψε αγώνα ποδοσφαίρου

Και τι δεν έχουν δει τα μάτια μας στα ελληνικά γήπεδα, όμως, το τελευταίο περιστατικό που συνέβη σε αγώνα για το παιδικό πρωτάθλημα Θεσπρωτίας... ξεπερνάει τα πάντα! 

Συγκεκριμένα, ενώ η αναμέτρηση ανάμεσα στα γειτονικά χωριά, Σπάρτακο Γραικοχωρίου και Αστέρα Παραποτάμου ήταν σε εξέλιξη, μία γιαγιά πήρε τη μαγκουρίτσα της και αποφάσισε να διασχίσει τον αγωνιστικό χώρο, προφανώς για να… κόψει δρόμο και να μην κουραστεί παραπάνω κάνοντας τον γύρο του γηπέδου. 

Φυσικά, η παρουσία της στο κέντρο του γηπέδου εκτός από τα γέλια του κόσμου, προκάλεσε και την προσωρινή διακοπή του αγώνα, αφού τόσο οι μικροί ποδοσφαιριστές, όσο και ο διαιτητής ήταν υποχρεωμένοι να περιμένουν την αποχώρηση του… εισβολέα! 

Παρά τα γέλια εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, η γιαγιά διέσχισε απτόητη την πορεία της και πλέον το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι εάν οι κανονισμοί προβλέπουν τιμωρία για το γηπεδούχο σωματείο, λόγω… εισβολής φιλάθλων.

Πέρα από την πλάκα, το βίντεο από τη στιγμή που ανέβηκε στο διαδίκτυο έγινε ήδη viral και ταξιδεύει ανά τον κόσμο προσφέροντας δωρεάν διαφήμιση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
/news.in.gr
Η γιαγιά σε πρώτο πλάνο...