Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Σε ένα παιχνίδι με σασπένς και πίεση στα τελευταία λεπτά του αγώνα η ομάδα Νέων του Παναιτωλικού πήρε την πρόκριση για τον τελικό απο την Φλόγα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ[U-20]-ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ-1-0
 Με ευστοχο κτύπημα πέναλτυ του Μωραίτη στο 86΄η ομάδα Νέων του Παναιτωλικού πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ και θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Ο.Χάλκειας που πήρε την πρόκριση με το ίδιο σκόρ απο την ομάδα του Νέου Θέρμιου Απόλλων.

Στο 78΄ο Καραγκούνης νίκησε τον Βασιλάρη στο πέναλτυ που εκτέλεσε ,ενω η Φλόγα διαμαρτύρεται για πέναλτυ για  χέρι του Ζίγκηρη στο 93΄που ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι ,ενώ στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο Ξευγένης  απο  τον διαιτητή Λιόνα Β.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Κουσιάδης, Καράι, Ζίγκηρης, Σάαντο, Μαλής, Μιχάι, Βασιλάρης (93΄ Καββαδίας), Μαργαρίτης, Βακράκος (65΄ Μυτιλήνης), Μωραΐτης, Γιαννιώτης Η. (91΄ Κοντογιάννης Γιώργ.).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Βασιλείου): Καραγκούνης, Τραγουλιας, Χριστόπουλος, Ζαχαρακης, Φραγκούλης (39΄ λ.τ. Δερβίσης), Καντάνης, Νταλαπέρας (89΄ Κοκώνης), Ντζιμάνης, Κόκκαλης, Νάκος, Βασιλογιάννης (62΄ λ.τ. Ξευγένης).
 Φωτογραφίες.....Γιώργος Νταίκος