Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δελτίο Τύπου Μικτών Ομάδων ΕΠΣ Αιτ/νίας
Μετά το πέρας της πρώτης φάσης των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2015-2016, ο Πρόεδρος κ. Παπαχρήστος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αιτ/νίας θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων της Ενώσεώς μας, που τερμάτισαν στην 1η θέση του ομίλου τους εξασφαλίζοντας την εκπροσώπηση της Ενώσεώς μας στην επόμενη φάση του Πρωταθλήματος της Περιφέρειας, με την συμμετοχή ποδοσφαιριστών του Νομού μας και 1ο προπονητή (προπονητή που θα εχει την ευθύνη της επιλογής των ποδοσφαιριστών από τις ΕΠΣ του ομίλου για την Β' φάση της προεπιλογής), τον προπονητή των Μικτών μας κ. Παπαθανασίου Βασίλη.

Υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του Ενωσιακού Προπονητή κ. Παπαθανασίου Βασίλη και του συνεργάτη-γυμναστή τερματοφυλάκων κ.Μόγια Πέτρου, οι ομάδες μας συμμετείχαν σε ομίλους με τις αντίστοιχες των ΕΠΣ Φωκίδας και ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν και συμμετείχαν στους αγώνες, προέκυψαν έπειτα από προεπιλογή του προπονητή της ΕΠΣΑιτ/νίας, σε διάφορες πόλεις του νομού μας (Ναύπακτος-Αμφιλοχία-Μεσολόγγι-Αγρίνιο), κάτι το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, έτσι ώστε να γίνει η όσο το δυνατόν καλύτερη επιλογή και να δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερα παιδιά, ειδικά για απομακρυσμένες από τα κέντρα περιοχές.
Η Μικτή Ομάδα Παίδων του Νομού μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του ομίλου της έπειτα από 4 αγώνες με 12 βαθμούς και τέρματα 12-0. Στην ομάδα συμμετείχαν 29 ποδοσφαιριστές γεννηθείς τα έτη 2002-2003, οι οποίοι αγωνίστηκαν και κατάφεραν το απόλυτο στην συγκομιδή των βαθμών τερματίζοντας στην 1η θέση.
Η αντίστοιχη Μικτή Ομάδα των Νέων αναδείχθηκε και αυτή πρωταθλήτρια του ομίλου της έπειτα από 4 αγώνες με 10 βαθμούς και τέρματα 10-2. Στην Μικτή Νέων συμμετείχαν και αγωνίστηκαν 35 ποδοσφαιριστές γεννηθείς τα έτη 2000-2001.
Σημαντικές επιτυχίες, για τις οποίες αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους παράγοντες των ομάδων του Νομού μας από τις οποίες αναδεικνύονται και προέρχονται οι ποδοσφαιριστές-ταλέντα όπως και στους προπονητές τους, που δουλεύουν καθημερινά μαζί τους.
Επίσης στον προπονητή των Μικτών κ. Παπαθανασίου Β. και του συνεργάτη του κ. Μόγια Π., που επέλεξαν τους ποδοσφαιριστές και αξιοποίησαν το ταλέντο τους, αλλά και στους ανθρώπους της Επιτροπής Μικτών της Ένωσης που στήριξαν την προσπάθεια αυτή και ήταν συνέχεια κοντά στα παιδιά, τους κ.κ. Γυφτάκη Ν., Κανταρέλο Δ. και Καρέτσο Β.
Όμως τα πιο θερμά συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μας, αξίζουν όλοι οι Ποδοσφαιριστές μας που αγωνίστηκαν με ιδιαίτερο πάθος, ζήλο και ήθος, για να έχουν αυτές τις επιτυχίες οι Μικτές της ΕΠΣΑ, επιβεβαιώνοντας ότι το ποδόσφαιρο της Αιτωλοακαρνανίας έχει Παρόν αλλά και λαμπρό Μέλλον.
Ως ΕΠΣ Αιτ/νίας και Επιτροπή Μικτών, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να είμαστε κοντά στις ομάδες και τις ακαδημίες του νομού μας, που δουλεύουν και αναδεικνύουν το ταλέντο των ποδοσφαιριστών για να έχουμε αντίστοιχες επιτυχίες και στο Μέλλον.
Ακολουθεί κατάσταση με τους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν (καθώς και σκορερ, αριθμός φιλικών και αγώνων πρωταθλήματος) καθώς και φωτογραφίες, για το διάστημα Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2015.
Εκ του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Αιτ/νίας

epsaitol.gr