Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο Αλικυρναικός ανέτρεψε το 2-0 του Νεου Θέρμιου Απόλλων και με δύο γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο έσωσε το βαθμό

 Ισόπαλοι με σκορ 2-2 ανεδείχθησαν Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά και Νέος Θέρμιος Απόλλων στα πλαίσια της 18η αγωνιστικής το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.


Σε ένα παιχνίδι που έλειψαν οι πολλές φάσεις παρ όλα αυτά σημειωθήκαν τέσσερα τέρματα, με τους γηπεδούχους να καταφέρνουν παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 68΄με δυο τέρματα, να πάρουν την ισοπαλία και έναν πολύτιμο βαθμό απέναντι σε μια ομάδα που δίκαια βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι στο 45΄+1΄ από μια φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών για οφσάιντ προηγήθηκαν με πλασέ του Κράνη 0-1. Για να έρθει στο 68΄ο Τόσκα από τα έντεκα βήματα να δόση προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του 0-2.

Οι γηπεδούχοι θα καταφέρουν να μειώσουν το σκορ δυο λεπτά αργότερα στο 70΄με σουτ του Μαντέλου έξω από την περιοχή μετά από φάουλ κομπίνα 1-2. Με τον Αθανασόπουλου να είναι η χρυσή αλλαγή για την ομάδα του Αλικυρναϊκού, καθώς λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο στο 85΄ με ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 35 μέτρα περίπου θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Το φιλμ του αγώνα:

4΄σέντρα σουτ του Καλτσή από δεξιά, με υπερένταση και τα ακροδάχτυλα θα απομακρύνει την μπάλα ο Ευθυμίου.

22΄ατομική προσπάθεια από δεξιά του Κοκώνη Κ. γύρισμα στην μικρή περιοχή, σουτ του Καρβελά εντυπωσιακή απόκρουση του Μπότα.

45΄+1΄ γκοολ, σουτ του Καλοκαίρη με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του Κράνη και με πλάσε προ κενής εστίας θα κάνει το 0-1. Έντονες διαμαρτυρίες από παίκτες και φιλάθλους των γηπεδούχων για οφσάιντ προς το πρόσωπο του δεύτερο βοηθού κ. Μωραΐτη.

58΄σέντρα σουτ του Τόσκα, ακόμα μια εντυπωσιακή απόκρουση του Μπότα.

68΄γκοολ, σέντρα από αριστερά του Κράνη μέσα στην περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Φλωρόπουλου και πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Τόσκα και θα κάνει το 0-2.

70΄γκοολ, εκτέλεση φάουλ με κομπίνα από τους γηπεδούχους με τελικό αποδέκτη τον Μαντέλου, με σουτ στην δεξιά γωνία του Ευθυμίου θα μειώσει σε 1-2.

83΄σέντρα σουτ του Φράγκου από δεξιά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

85΄γκοολ, με ξερό ψηλοκρεμαστό σουτ από απόσταση 35 περίπου μέτρων του νεοεισελθών στο παιχνίδι Αθανασόπουλου ο Αλικυρναϊκός μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια 2-2.

92΄φάση διάρκειας στα καρέ του Ευθυμίου, το σουτ που θα επιχειρήσει μέσα από την περιοχή ο Κάκκος θα κοντράρει σε σώματα αμυντικών και την μπάλα να απομακρύνεται.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Σούζας και Μωραΐτης.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ: (Σταμάτης Σαρρής) Μπότας, Καλτσης, Μαντέλος, Ζέρβας Γ. (84΄Αθανασόπουλος), Φράγκος, Κάκκος, Σακελαρόπουλος (58΄Βασιλείου), Μπαλαμπάνης (44΄Φλωρόπουλος), Γαβρίνας, Ζέρβας Ν. Τριφιάτης.

ΝΕΟΣ ΘΕΡΜΙΟΣ: (Γιώργος Γιάκος) Ευθυμίου, Κοκώνης Ε. Βασιλάρης (62΄Στεργίου), Ράπτης, Κοκώνης Ε, Τζαμαλής, Τόσκα, Καλοκαίρης, Κράνης, Καρβελάς, Αγγελης.

Επιμέλεια:Μιχάλης Δημητρίου



aitosports.gr