Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Νικητής στη λασπομαχία ο Απόλλων Δοκιμίου...2 - 0 τον Α.Ο. Χάλκειας

Στο δύσκολο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Δοκιμίου ο τοπικός Απόλλωνας κέρδισε με 2 - 0 τον Α.Ο. Χάλκειας και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην έβδομη θέση με 28 βαθμούς.
Το παιχνίδι ξεκίνησε σε ένα δύσκολο χώρο που είχε νερό σε αρκετά σημεία, με τις δύο ομάδες να ζητάνε να μη γίνει και το διαιτητή Γκιάφη να αποφασίζει τη διεξαγωγή του, καθώς την ώρα έναρξης δεν έβρεχε ούτε υπήρχε δυνατός άνεμος. Στην πορεία όμως το γήπεδο έγινε αρκετά βαρύ από τη βροχή που έπιασε κατά τη διάρκεια και οι προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών γίνονταν με δυσκολία.
Σε αυτές τις συνθήκες ο γηπεδούχος Απόλλων λειτούργησε καλύτερα, προηγήθηκε στο 9΄ με τον Κοτρότσο, είχε ευκαιρίες και "κλείδωσε" τη νίκη με τον Κοντοπάνο στο 89΄. Δύο λεπτά πριν όμως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την ακύρωση τέρματος του Διαμαντόπουλου με υπόδειξη οφσάιντ σε μια φάση που αποβλήθηκε για διαμαρτυρία με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καζανάς. Όμως και οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μία φάση στο 70ο λεπτό, όταν δόθηκε επιθετικό φάουλ πάνω στο Γκασούκα με τον Κοντοπάνο να είναι έτοιμος να σκοράρει.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν επιθετικός μονόλογος για τον Απόλλωνα που έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι στο 1ο μόλις λεπτό και προηγήθηκε στο 9΄ με τον Κοτρότσο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε πολύ δυσκολεύοντας πολύ τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Αλμπάνη που έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Θεοδωρακόπουλος στο 78΄ και στο 87΄ σκόραραν με το Διαμαντόπουλο, που υποδείχθηκε όμως σε θέση οφσάιντ. Ο Καζανάς διαμαρτυρήθηκε έντονα στο βοηθό Δημονίτσα και δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη και χάνει τον ημιτελικό με το Νέο Θέρμιο Απόλλωνα την Τετάρτη. Στο 89΄ ο Κοντοπάνος μετά από πάσα του Ζαχαράκη από κοντά έκανε το 2 - 0 "κλειδώνοντας" τη νίκη.
Ο Απόλλων στάθηκε άτυχος καθώς τρεις παίκτες του αποχώρησαν τραυματίες. Με θλάση βγήκε στο 8ο λεπτό ο Γιάννης Τσακανίκας, με διάστρεμμα στο 33΄ ο Σπυριλιώτης και με κάκωση έσω συνδέσμου στο 76΄ ο Παναγιωτόπουλος.
Ντεμπούτο στον Α.Ο. Χάλκειας για το Βαλμά που πέρασε αλλαγή στη θέση του Ψυχογιού στο 51΄.

Το φιλμ του αγώνα.

1΄ Σουτ του Ζαχαράκη μέσα από την περιοχή βρήκε στο δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ.
9΄ Γκολ. Κόρνερ του Τζωρτζόπουλου ο Κοτρότσος με προβολή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0.
12΄ Σουτ του Τζωρτζόπουλου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Γκασούκας.
41΄ Σουτ του Γαρούφη από κοντά πάνω στο Γκασούκα.
44΄ Κόρνερ του Τζωρτζόπουλου ο Φώτης Κορομηλάς με κοντινή κεφαλιά στέλνει τη μπάλα άουτ.
78΄ Μακρινό σουτ του Αλμπάνη διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Θεοδωρακόπουλος.
79΄ Φάουλ του Φώτη Κορομηλά διώχνει σε κόρνερ ο Γκασούκας.
81΄ Κόρνερ του Τζωρτζόπουλου ο Γαρούφης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
83΄ Σουτ του Διαμαντόπουλου έφυγε άουτ.
87΄ Ο Διαμαντόπουλος σκοράρει, όμως το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ. Οι παίκτες του Α.Ο. Χάλκειας διαμαρτύρονται στο βοηθό Δημονίτσα και ο Καζανάς αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
89΄ Γκολ. Πάσα του Ζαχαράκη στον Κοντοπάνο που από κοντά κάνει το 2 - 0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι. (8΄ λ.τ. Παναγιωτόπουλος (76΄ λ.τ. Αθανασίου Δ.)), Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης, Αθανασίου Α., Κοτρότσος, Καρτσακλής, Κορομηλάς Φ., Σπυριλιώτης (33΄ λ.τ. Τσακανίκας Ν.), Ζαχαράκης, Κοντοπάνος.

Α.Ο. ΧΑΛΚΕΙΑΣ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Γκασούκας, Κάπο, Διαμαντόπουλος, Μυλωνάς Χ., Καζανάς, Κυρίτσης Γ., Ψυχογιός (51΄ Βαλμάς), Κάκκος Ν., Καλαβρουζιώτης, Καλαβριζιώτης, Αλμπάνης.
olatagoal.gr