Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Πάλεψε αλλά έχασε 2-0 ο Αλικυρναικός..



Με νίκη μπήκε στο 2016 ο Απόλλων Δοκιμίου. Η ομάδα του Θεόδωρου Λαυράνου άφησε πίσω την ισοπαλία με την Ακαδημία στο Ευηνοχώρι και κέρδισε με 2 - 0 τον Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά.

Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους, όμως ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους να φτάσουν στη νίκη. Στο 55΄ ο Κοτρότσος κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Κορομηλάς και στο 64΄ ο Κοντοπάνος με κοντινή προβολή μετά από σέντρα του Κορομηλά διαμόρφωσε το τελικό 2 - 0.

Το φιλμ του αγώνα.

3΄ Έξοχη πάσα του Βασιλείου στο Μιχαλόπουλο ο Θεοδωρακόπουλος όμως πέφτει στα πόδια του παίκτη του Αλικυρναϊκού και μαζεύει.
22΄ Πάσα του Καρτσακλή στον κενό χώρο ο Νίκος Τσακανίκας κάνει "τσαφ" και δεν απειλεί.
37΄ Ο Κορομηλάς με πάσα βγάζει τετ α τετ τον Κοντοπάνο που σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
45΄ Σέντρα του Καρτσακλή στον Κοντοπάνο που μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στο Νίκο Τσακανίκα που έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι του Μπότα.
46΄ Λάθος του Παναγιωτόπουλου ο Μιχαλόπουλος κλέβει τη μπάλα και μπαίνει από αριστερά μέσα στην περιοχή, αλλά στο γύρισμα του στη μικρή περιοχή διώχνουν οι αμυντικοί.
55΄ Γκολ. Πέναλτι για τον Απόλλωνα σε ανατροπή του Κοτρότσου από το Ζέρβα. Ο Φώτης Κορομηλάς αναλαμβάνει την εκτέλεση και παρά την προσπάθεια του Μπότα στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
64΄ Γκολ. Συρτή σέντρα του Κορομηλά από αριστερά ο Κοντοπάνος με κοντινή προβολή κάνει το 2 - 0.
66΄ Φάουλ του Βασιλείου προβολή του Ζέρβα απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος.
75΄ Κάθετη πάσα του Κοτρότσου στον Κοντοπάνο που περνάει το Μπότα, όμως προλαβαίνει και διώχνει ο Μαντέλος. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στη φάση για πέναλτι σε τράβηγμα του Μπότα στον Κοντοπάνο.
78΄ Διώξιμο από τους αμυντικούς του Αλικυρναϊκού η μπάλα φτάνει στον Καρτσακλή που κάνει μακρινό σουτ που περνάει ελάχιστα άουτ.
79΄ Σέντρα του Παχή από δεξιά ο Βασιλείου από καλή θέση σουταρει, αλλά αποκρούει ο Θεοδωρακόπουλος.
81΄ Φάουλ του Βασιλείου από αριστερά ο Κορομηλάς διώχνει, όμως η μπάλα φτάνει στον Παχή που σουτάρει και ο Θεοδωρακόπουλος αποκρούει στη δεξιά του γωνία.
88΄ Σουτ του Κάκκου απέκρουσε ο Θεοδωρακόπουλος.
92΄ Σουτ του Γαβρίνα από πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή έφυγε ελάχιστα άουτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος, Γαρούφης, Παναγιωτόπουλος, Κοτρότσος (86΄ Μπέκος), Καρτσακλής (82΄ Αθανασίου Δ.), Κορομηλάς Φ., Τσακανίκας Ν., Σπυριλιώτης (77΄ Γιαννακάς), Κοντοπάνος.

ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ (Σταμάτης Σαρρής): Μπότας, Τριφιάτης, Καλτσής, Ζέρβας, Μαντέλος (80΄ Φλωρόπουλος), Κάκκος, Μιχαλόπουλος (61΄ Παχής), Φράγκος, Γαβρίνας, Βασιλείου, Σακελαρόπουλος (67΄ Αθανασόπουλος).

olatagoal.gr