Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι...1-1 Ναυπακτιακός και Ατρόμητος



 Σε ισοπαλία ανάγκασε ο Ατρόμητος Περικλής Παπαποστόλου τον Ναυπακτιακό Αστέρα στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ.
Εξαιρετική βέβαια παρουσία είχαν όμως και αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου κυρίως ανασταλτικά όπως Φλωρόπουλος, Κάκκος Δ., Ζαχαρόπουλος και Αποστολόπουλος.
Η ομάδα του Αντιρρίου από το πρώτο λεπτό δέχθηκε μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους που έχασαν αρκετές ευκαιρίες όμως είχε και την ατυχία να χάσει από το 13’ τον Ταμπάκη λόγω τραυματισμού και στο 30’ να μείνει  με παίκτη λιγότερο λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας που δέχθηκε ο Μπίμπας.
Ο Ναυπακτιακός αν και είχε ευκαιρίες για γκολ δεν κατάφερε να το πετύχει πρώτος καθώς οι παίκτες του ήταν άστοχοι , έχει όμως παράπονα από την διαιτησία για τρεις περιπτώσεις που θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να βγάλετε τα συμπεράσματα σας. Πρόκειται για τις δύο ανατροπές του Δημητρακόπουλου που δόθηκε φάουλ και η φάση του 69’ του Πιστιόλη που σταμάτησε ως οφ σάιντ. Παράπονα από τον κ. Κέκελο είχε και ο Ατρόμητος στη φάση που έφερε την ισοφάριση θεορώντας το χέρι Κάκκου Δ. μέσα στη περιοχή που δόθηκε πέναλτι ήταν ακούσιο.
Ο Ναυπακτιακός παρά την ισοπαλία στάθηκε τυχερός μετά τα στραβοπατήματα της Φλόγας και του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα. Ο Ατρόμητος επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επι του Ναυπακτιακού και συνέχισε την ανοδική του πορεία που σιγά σιγά που τον τοποθετεί όλο και ψηλότερα στο πίνακα της βαθμολογίας.
Στο ημίχρονο οι φίλαθλοι του Ναυπακτιακού Αστέρα απέμειναν τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στην ομάδα του της Ναυπάκτου στον Χάρη Γλωσσόπουλο
Το φιλμ του αγώνα:
1’ Γυριστό σουτ του Δημητρακόπουλου η μπάλα άουτ.
6’Σουτ του Πιστιόλη από καλή θέση άουτ
12’Κεφαλιά εξ επαφής του Πιστιόλη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο
13’ Τραυματισμός Ταμπάκη
21’ Σουτ του Καμμένου η μπάλα άουτ.
25’Ο Δημητρακόπουλος μόνος απέναντι από τον Φλωρόπουλο κάνει κακό κοντρόλ
28’ Εκτέλεση φαόυλ του Γλωσσόπουλου μπλοκάρει εύκολα ο Φλωρόπουλος
29’Ατομική ενέργεια του Σκανιά σέντρα ο Δημητρακόπουλος αφήνει ωραία τη μπάλα για τον Πιστιόλη που αστοχεί από κοντά.
29’ Αποβολή Μπίμπα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
30’ Εκτέλεση φάουλ του Ανδριτσόπουλου αποκρούει ο Φλωρόπουλος
43’Ο Δημητρακόπουλος ανατρέπεται ο διαιτητής δίνει φάουλ με τους  γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι θεωρώντας ότι η ανατροπή έγινε μέσα στη περιοχή.
44 Φάουλ ο διαιτητής δίνει φάουλ με τους  γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι θεωρώντας ότι η ανατροπή έγινε μέσα στη περιοχή σε μια πανομοιότυπη φάση.
46 Ο Φλωρόπουλος πρόλαβε τον Πιστιόλη και μπλόκαρε τη μπάλα.
47’ Κόρνερ Βρουσάι κεφαλιά Καλαβρουζιώτη η μπάλα άουτ.
48’  Τελική πάσα του Καμμένου ο Σκανιάς σουτάρει  με καλές προϋποθέσεις η μπάλα δίπλα στο παραθυράκι της εστίας του Φλωρόπουλου.
54’ ΓΚΟΛ Ο Παπαποστόλου κερδίζει φάουλ ύστερα από ατομική προσπάθεια την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος και θα κάνει το 0-1.
60’ Εκτέλεση φάουλ του Αλ. Ζαχαρόπουλου κεφαλιά του Ζαχαρόπουλου παραλίγο αυτογκόλ για τον Ατρόμητο.
67’ΓΚΟΛ Σέντρα του Θανασιού χέρι του Κάκκου πέναλτι ο  Ζαχαρόπουλος θα αναλάβει την εκτέλεση και θα κάνει το 1-1.
69’ Ο Πιστιόλης φεύγει μόνος του ο βοηθός σταματάει τη φάση ως σάιντ.
77’΄Σουτ του Βρουσάι μπλοκάρει ο Φλωρόπουλος
78’Ο Φλωρόπουλος προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Δημητρακόπουλο
92’ Σουτ από κοντά του Φλέγγα άουτ.
Ναυπακτιακός Αστέρας (Γιάννης Πανουργιάς): Ανδρεόπουλος, Σκανιάς, Βρουσάι, Φλέγκας, Ζαχαρόπουλος(87’ Νασόπουλος),Θανασιός, Ανσριτσόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Δημητρακόπουλος,Καμμενος(60’ Αδραχτάς),Πιστιόλης (78’ Ψυχογιός).
Ατρόμητος Αντιρρίου (Περικλής Παπαποστόλου): Φλωρόπουλος, Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Κάκκος Δ., Παπαποστόλου, Ευθυμιόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κάκκος Β. (88’ Βήτος), Γλωσσόπουλος(73’ Πετσίνης),Ταμπάκης(13’λ.τ. Τσίκας).
.nafpaktianews.gr