Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Αναγέννηση Μεσολογγίου...Κρατάει το τρίποντο με Α.Ε.Αγ.Δημητρίου και συνεχίζει να ελπίζει

  Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση που πέρασε από ΔΑΚ Αγρινίου [βοηθητικό γήπεδο], το εμπόδιο της  ΑΕ Αγ. Δημητρίου με 2-1.

Η ομάδα του Μάκη Κουρνέτα  χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση κατάφερε να πάρει το ζητούμενο απέναντι σε μια μαχητική  ομάδα . Μια νίκη που θα την βοηθήσει να ηρεμήσει ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Η Αναγέννηση ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στον αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει το γρήγορο γκολ και να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους.Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η Μεσολογγίτικη ομάδα  ήταν καλύτερη και πλαγιοκοπούσε συνεχώς την άμυνα της ΑΕ Αγ.Δημητρίου με τους Καλύβα-Ρήγα και είχε τις ευκαιρίες να πετύχει γκολ, ωστόσο το 0-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου η Αναγέννηση μπήκε πολύ απειλητικά στον αγωνιστικό χώρο. Η είσοδος του βετεράνου Χρήστου Καραμανόπουλου , έδωσε περισσότερη κίνηση στη Μεσολογγίτικη  ομάδα και πολύ γρήγορα είχε καλές ευκαιρίες για γκολ, και στο διάστημα 46΄-65΄ήταν ότι καλύτερο έδειξε στον αγώνα, και πέτυχε και τα δύο γκόλ, στο 53΄σε κόρνερ -πάσα του Χαμοσφακίδη στον Καραμανόπουλο αυτός γυρίζει στον διακριθέντα Μακρή και το σούτ που επιχειρεί ο αμυντικός μέσος αλλάζει πορεία σε σώμα αμυντικού και καταλήγει στα δίκτυα και 0-1.Στο 65΄σε κόρνερ του Καλύβα και κεφαλιά -πάσα του Σαρρή Λ. ο επερχόμενος Μωραίτης με κοντινό σούτ κάνει το 0-2.
Στο 85΄ο Δήμου ΄΄έπιασε κοιμώμενη΄΄ την άμυνα της Αναγέννησης και με πλασέ πάνω απο τον Σταθάτο μειώνει σε 1-2.
Απο την ομάδα του Γ. Γκούβελου διακρίθηκαν οι ..Κούσης Ν.[αγέραστος],Μαυροφρύδης,Σαλωμίδης και ο Δήμου στο β΄ημίχρονο.
Απο την Αναγέννηση διακρίθηκαν οι Μακρής Κ.,Χαμοσφακίδης Δ.,Σαρρής Λ.,Παπαδάτος,Κατσαβός και όσο αγωνίστηκε ο Χ. Καραμανόπουλος
Καλή η διαιτησία του Ασημάκη,της Μιζάλου και του Γιαννόπουλου.
ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: [Γιώργος Γκούβελος] Μπαλωμένος, Κουτρουμάνος, Ζάγγανος, Θεοδωρίδης, Κούσης Ν, Σαλωμίδης, Ματζαβίνος, Μαυροφρύδης, Κούσης Π (46΄Δήμου), Παπουτσής, Λάντος (46΄Κακκιώνης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Μάκης Κουρνέτας) Σταθάτος, Παπαδάτος, Σαρρής Δ, Κατσάνος, Σαρρής Λ, Μακρής, Καλύβας, Ρήγας  Ι.(46΄Καραμανόπουλος, λ.τραυμ.65΄Μιάρης), Κατσαβός, Μωραϊτης, Χαμοσφακίδης ( λ.τραυμ. 72΄Αλεξανδρής).





                                       Χαμοσφακίδης Διονύσης.....«μάθε τέχνη κι άσ' τηνε»

 στα αξιοσημείωτα του αγώνα ...και οι δύο σκόρερς [Μακρής-Μωραίτης]της Αναγέννησης αφιέρωσαν τα γκόλ στον Γεν. Αρχηγό της ομάδας Φώτη Παπαθανασίου..


 Αγχωμένος στο α΄ημίχρονο ο παράγοντας της Αναγέννησης  Μπιλάλης Μιχ. παρακολουθεί την ομάδα, που δεν είχε και την αναμενώμενη απόδοση, ενώ στο β΄ημίχρονο με την επίτευξη των δύο τερμάτων άλλαξαν και τα συναισθήματα του ....



Και οι δύο παίκτριες του Μεσολόγγι 2008 Σωτηρίου Νεκταρία-Ρισβά Φρόσω ,μεταξύ των λιγοστών φιλάθλων που παρακολούθησαν τον αγώνα..