Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Το Μεσολόγγι στην τηλεόραση του Antenna.(BINTEO)

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Antenna προβλήθηκε ρεπορτάζ για την πόλη του Μεσολογγίου διάρκειας 4 λεπτών στο ένθετο Focus με τίτλο

Το Μεσολόγγι είναι μια πόλη με μεγάλη ιστορία.


Το ρεπορτάζ ξεκίνησε από τις παραδοσιακές πελάδες όπου μένουν οικογένειες ψαράδων. Ο Θεοδόσης Ματζουράτος μίλησε για την ζωή του ψαρά  στην λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου και στην συνέχεια μαγείρεψε Μεσολογγίτικη παραδοσιακή συνταγή με ψάρια.

Το ρεπορτάζ συνεχίστηκε στην πόλη του Μεσολογγίου όπου παρουσιάστηκαν συνταγές μαγειρικής με αυγοτάραχο από τον υπεύθυνο γαστρονομίας του γραφείου τουριστικής ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικού συλλόγου κ.Σπύρου Κιτσινέλη.

Ο υπεύθυνος του γραφείου τουριστικής ανάπτυξης του Εμποροβιομηχανικού συλλόγου Μεσολογγίου κ.Πασιόπουλος μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια από τον Εμποροβιομηχανικό σύλλογο Μεσολογγίου ανάδειξης των  παραδοσιακών προιόντων όπως επίσης και την προβολή της πόλης.

Δείτε το βίντεο

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=x9_ly2_bu77ks%3D

Να θυμίσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Antenna παρουσιάστηκε ρεπορτάζ για το αυγοτάραχο Μεσολογγίου από την εταιρεία παραγωγής αυγοτάραχου Στέφος.

Δείτε το βίντεο

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_lu08vawys00%3D

.onairnews.gr