Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

AEK: Δίπλα στους μαχητές της ζωής

Για τους παίκτες της ΑΕΚ ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία. Εμπειρία ζωής την χαρακτήρισαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετά την προπόνηση του περασμένου Σαββάτου μπήκαν στο πούλμαν της ομάδας και όλοι μαζί μετέβησαν από τα Σπάτα στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου «Ελπίδα» για να περάσουν λίγες στιγμές με τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μεγάλη μάχη για τη ζωή.

Δίπλα στους πραγματικούς μαχητές της ζωής.


Μοίρασαν δώρα, υπέγραψαν αυτόγραφα και με παρότρυνση του προπονητή τους, Γκουστάβο Πογιέτ, επισκέφτηκαν πολλά παιδιά στα δωμάτια του νοσοκομείου, εκεί όπου θα περάσουν τις Αγιες μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με πολύ πιο σημαντικές προτεραιότητες σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους αυτές τις γιορτές.

Μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - «Ελπίδα» και μαζί με τους μικρούς τους φίλους οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ φωτογραφήθηκαν και για την εφετινή ευχετήρια κάρτα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ που είναι αφιερωμένη σε αυτά τα παιδιά.
«Τα δικά μας κάλαντα είναι για εσάς» αναφέρει η ευχετήρια κάρτα της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2016 με υγεία για όλα τα παιδιά του κόσμου»…
football-academies.gr