Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μεσολόγγι 2008.....Εξπρές !!!!!

.
ΠΑΣ Ροδιά Ξυλοκάστρου-Μεσολόγγι 2008-1-6

 Εξάσφαιρο το Μεσολόγγι 2008 στο Ξυλόκαστρο..!!!!
Παράσταση για ένα ρόλο ήταν το παιχνίδι στο Ξυλόκαστρο μεταξύ  της τοπικής ομάδας  ΠΑΣ Ροδιάς και του Μεσολόγγι 2008 . Οι φιλοξενούμενες  χωρίς να ανεβάσουν στροφές έφυγαν νικήτριες πετυχαίνοντας έξι γκολ και  σημείωσαν την πρώτη τους  νίκη  στο φετινό πρωτάθλημα.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια  για την ομάδα του Μεσολογγίου ήταν η 15χρονη Ρούλα Πούλιου η οποία πέτυχε χατ-τρικ με γκόλ στο 7΄,22΄ [με ωραία ατομική ενέργεια και σούτ εξω απο την περιοχή],62΄μετά απο ωραία ασίστ της Γρομητσάρη.Τα άλλα γκόλ πέτυχαν η Αυγέρη Κ. στο 52΄,η Γρομητσάρη στο 55΄με διαγώνιο σούτ, και στο 79΄η επανεμφανιζόμενη Καπνίση Μ. με ωραίο πλασέ μετά απο ασίστ ΄΄τακουνάκι ΄΄ της Ρούλας Πούλιου κάνει το τελικό 1-6.
Η διεθνής Γιάννου στο 61΄μείωσε  με σούτ σε 1-4 εκμεταλευόμενη αμυντική ολιγωρία
Στο 75΄σε φάση διαρκείας η Γρομητσάρη με την βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε κοντινό σούτ της Γιάννου με κεφαλιά επι της γραμμής.Πολλές ευκαιρίες έχασε η Μεσολογγίτικη ομάδα κυρίως με τις Ρ.Πούλιου,Γρίβα,Αυγέρη, Γεωργαρά, Καπνίση Μ. και Ευθυμίου Ν.
Διαιτητής ο κ. Λάμπρου Βασίλης  με βοηθούς τον Τσιρογιάννη Χρήστο και την Ιβαντζικ Ιουλιάνα [ΕΠΣ Αχαίας], ήταν άψογοι και άψογη στις υποδείξεις τους.

ΠΑΣ ΡΟΔΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ..[Μούριος Βασίλης]...Βαρβέρη,Κουρκουσάκη,Κούκια,Γκόβερλου,Αλτάνη[λ.τραυμ.  44΄Νικολαίδου],Καπέτα,Στογιάννη,Βαγγοπούλου,Culli,Γιάννου,Μέτση.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008 ..[Γουλής Γιάννης]..Νταβαντζή,Γρομητσάρη Μ.,Κάππα Ε.[λ.τραυμ. 68΄Πούλιου Μ.],Μόκκα Μ.,Γεωργαρά Α.,Ρισβά Φ.,Αυγέρη Κ.[59΄Καπνίση Μ.],Λίπο Χ.[59΄Ευθυμίου Νεκτ.],Πούλιου Ρ.,Γρίβα Κ.,Σωτηρίου Νεκτ.


Η Κωνσταντίνα Αυγέρη ταλαιπώρησε πολλές φορές την άμυνα των γηπεδούχων,ενώ πέτυχε και το πρώτο της φετινό γκόλ.







 πολλές βοήθειες έδωσε κυρίως ανασταλτικά η Νεκταρία Σωτηρίου στον χώρο του κέντρου.




H αρχηγός [αφου απουσίαζε η Χρ. Πρασσά] Γρομητσάρη Μαρία


 Ηγετική μορφή στην άμυνα η 17χρονη Μαρία Μόκκα , ενώ απείλησε σε δύο περιπτώσεις την εστία της γηπεδούχου ομάδας με εκτελέσεις φάουλ.



 Ωραίες φάσεις βγάλανε στα τελευταία 30΄οι Πούλιου Ρ.-Καπνίση Μ. ,όταν αγωνίστηκαν μαζί στην επίθεση σε συνεργασία με τις Γρίβα-Γρομητσάρη με πολλούς αυτοματισμούς...
Πρώτη εμφάνιση για την 15χρονη Μαρία Πούλιου που πέρασε στην αριστερό άκρο της άμυνας ,και αντικατέστησε την Κάππα Ε. που αποχώρησε λόγω τραυματισμού.