Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Απραγο στην Κομοτηνή το Μεσολόγγι 2008, έχασε με αυτογκόλ 1-0 απο την Ροδόπη 87 και αποκλείστηκε .....

 Δεν επετεύχθη ο στόχος για το Μεσολόγγι 2008.
Η ομάδα του Μεσολογγίου γνώρισε την ήττα (1-0) στην Κομοτηνή  από τη Ροδόπη 87 και αποκλείστηκε από τους "16" του Κυπέλλου Γυναικών.
Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι η αήττητη ομάδα της Κομοτηνής [που προηγείται στην βαθμολογία του 1ου Ομίλου της Β΄Εθνικής] θα περνούσε εύκολα το εμπόδιο του Μεσολόγγι 2008 [που ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ροδόπης με πολλές απουσίες] και μάλιστα άνετα. Διαψεύστηκαν όμως καθώς η φιλοξενούμενη ομάδα με αμυντική τακτική  από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης,έδωσε χώρο στην γηπεδούχο ομάδα  και από τα πρώτα λεπτά έγινε φανερό ότι το Μεσολόγγι 2008 με καλή κυκλοφορία της μπάλας  θα προσπαθήσει να  ΄΄κλέψει΄΄ την πρόκριση  με αντεπιθέσεις.
Η Ροδόπη 87 είχε μια μικρή  πρωτοβουλία κινήσεων  χωρίς ουσία όμως,χωρίς φαντασία στις προσπάθειές τους προσπαθούσαν ανορθόδοξα να διασπάσουν την άμυνα του Μεσολόγγι 2008 όπου δέσποζε η 17χρονη Μαρία Μόκκα ,με άξια συμπαράσταση απο τις Ρισβά Φ.-Λίπο Χ., δεν έδωσαν την δυνατότητα στην γηπεδούχο ομάδα να δημιουργήσει ευκαιρίες προς την εστία της  Νατάσα Νταβαντζή.Ο μόνος τρόπος που μπορούσε να απειλήσει ήταν με τα μακρινά φάουλ της έμπειρης Περιβολοπούλου.Αντίθετα το Μεσολόγγι 2008 δημιούργησε με την Πούλιου Ρ.-Γρομητσάρη Μ.-Κάππα Ε.ευκαιρίες να πάρει την πρόκριση.Και ενώ ο αγώνας έδειχνε ότι πάει για παράταση στο 83΄σε κόρνερ της Κατσαρού η Νταβαντζή συγκρούστηκε με συμπαίκτριες και αντίπαλες παίκτριες και η Λίπο προσπάθησε να διώξει υπό την πίεση της Ζαχαριάς και πετυχαίνει αυτογκόλ που έμελλε να κρίνει την νικήτρια ομάδα του αγώνα.
Απο την Ροδόπη 87 διακρίθηκαν οι Κατσαρού,Περιβολοπούλου,Ζαχαριά,Κόφου και Πανίδου.
Απο το Μεσολόγγι 2008 δεν υστέρησε καμία με κορυφαία την Μαρία Γρομητσάρη.
Με πολλά λάθη η διαιτησία του Ελευθεράκη, ενώ καλοί  ήταν ο  Γκοντόλιας και  η Χαραλαμπίδου της ΕΠΣ Ξάνθης.
ΡΟΔΟΠΗ 87′: Βαδάση, Κόφου, Κατσαρού(90′ Σωκράτους), Πανίδου, Ζαχαριά, Γιαμπούρη, Λισγάρα(67′ Τερζίδου), Κατρακάζα, Συμεωνίδη, Περιβολοπούλου, Πετράκη.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008: Νταβάνζη, Γρομητσάρη, Κάππα, Μόκκα, Γεωργαρά, Ρίσβα, Λίπο, Πρασσά Χ., Πούλιου Ρ., Γρίβα(85 Ευθυμίου), Σωτηρίου(70 ′ Αυγέρη  Κ.)








 Η Περιβολοπούλου Β. τιμήθηκε για την πολυετή της προσφορά στην ομάδα της Ροδόπης 87







 Φωτογραφίες ...Δημήτρης Μπακιρτζής
 ...ο γνώριμος απο την θητεία του  στον Ναυπακτιακό Αστέρα Βρουζάι Μαρ. της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Π. με τον προπονητή του Μεσολόγγι 2008 Γουλή Γιάννη και την διεθνή επιθετικό Ρούλα Πούλιου [οι δύο ομάδες διανυκτέρευσαν στο ίδιο ξενοδοχείο]
 Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας Καλτσίδης Φ.παρακολούθησε τον αγωνα ,ενω συναντήθηκε με τον προπονητή του Μεσολόγγι 2008 Γουλή Γιάννη μετά απο 33 χρόνια [υπηρετούσαν μαζί την στρατιωτική τους θητεία]
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Μεσολογγίου Νίκος Σταμάτης που τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Κομοτηνή βρέθηκε κοντά στην Μεσολογγίτικη ομάδα απο την πρώτη στιγμή..
.
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Θύελλας Παραβόλας και της Α.Ε.Μεσολογγίου Λιάρος Μάνθος [σπουδάζει και αγωνίζεται στην Κομοτηνή] μαζί με την συμπατριώτισσα του Γρομητσάρη Μαρία