Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παλικαρίσιο βαθμό πήρε απέναντι στην ισχυρή Φλόγα η Αναγέννηση Θέρμου...

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι της Φλόγας Παλαιομάνινας με την Αναγέννηση Θέρμου.
Στην αναμέτρηση στο γήπεδο του Αγγελοκάστρου οι γηπεδούχοι δεν έπιασαν την απόδοση των προηγούμενων αγώνων, απέναντι σε μια Αναγέννηση που εμφανίστηκε εξαιρετικά "διαβασμένη" και λειτούργησε άψογα ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Οι δύο ομάδες πάντως είχαν ευκαιρίες και αν ήταν πιο προσεκτικές το παιχνίδι θα είχε νικητή.
Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λίγες και η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε για την Αναγέννηση στο 28΄ με το Φώτη Μπαλάφα να σουτάρει από καλή θέση άουτ. Η Φλόγα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 53΄ με κεφαλιά του Κόκκαλη στο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα έχασε εξίσου σημαντική ευκαιρία και η Αναγέννηση με τον Κουσκούνη να βγαίνει τετ α τετ αλλά να πλασάρει άουτ. Η Φλόγα είχε ένα ακόμα δοκάρι στο 85΄ με το Νταλαπέρα σε μια φάση που η μπάλα κόντραρε, ενώ η Αναγέννηση είχε κάποιες στιγμές που μπορούσε να απειλήσει, όμως δεν κατέληξαν σε τελική ενέργεια για να ανησυχήσει ο Βασιλόπουλος.

Το φιλμ του αγώνα.

16΄ Σέντρα του Ξευγένη από δεξιά σουτ του Νάκου μέσα από την περιοχή η μπάλα φεύγει άουτ.
24΄ Σέντρα του Αντωνόπουλου κεφαλιά του Κόκκαλη αποκρούει ο Μπαλάφας.
28΄ Σέντρα του Κουσκούνη από δεξιά απομάκρυναν οι αμυντικοί και ο Φώτης Μπαλάφας με σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνει τη μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.
38΄ Σέντρα του Κούκου στον Κουρσάρη που από δεξιά μέσα στην περιοχή σουτάρει άουτ.
39΄ Φάουλ του Κούκου από δεξιά ο Τζουλιάνο πιάνει την κεφαλιά και ο Ξανθόπουλος με προβολή από πλάγια θέση στέλνει τη μπάλα άουτ.
50΄ Σουτ του Τζουλιάνο έξω από την περιοχή απέκρουσε ο Βασιλόπουλος.
53΄ Σέντρα του Βασιλογιάννη κεφαλιά του Κόκκαλη καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.
54΄ Αντεπίθεση για την Αναγέννηση ο Κουσκούνης βγαίνει τετ α τετ με το Βασιλόπουλο, αλλά πλασάρει πάνω από το δοκάρι.
85΄ Φάουλ του Νταλαπέρα από δεξιά η μπάλα κοντράρει και πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
88΄ Σέντρα του Τραγουλιά κεφαλιά του Κόκκαλη άουτ.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Βασιλείου): Βασιλόπουλος, Νταλαπέρας, Αντωνόπουλος, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης (60΄ Ζαχαράκης), Καντάνης, Ξευγένης (67΄ Τραγουλιάς), Ντζιμάνης, Κόκκαλης, Νάκος, Βασιλογιάννης (89΄ Κοκώνης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Τάκης Τσιάκαλος): Μπαλάφας Κ., Μπαλάφας Φ., Μαραγιάννης Γ., Ξανθόπουλος Δ., Κουρσάρης, Ξανθόπουλος Ε., Κούκος, Γιαννοκώστας, Μαραγιάννης Β. (82΄ Καλαντζής), Τζουλιάνο Μούτσα, Κουσκούνης (92΄ Μπαζώρας).
.olatagoal.gr