Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Ο Ακαρνανικός Φυτειών αν και καλύτερος ήρθε ισόπαλος 2-2 με την ΑΕ Βάλτου

 Πάνος Καρύμπας......Είναι σπεσιαλίστας στην εκτέλεση  φάουλ και σκοράρει συχνά.

Σε ένα συναρπαστικό αγώνα με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, Ακαρνανικός Φυτειών και ΑΕ Βάλτου εξήλθαν ισόπαλοι 2-2, στο ματς που άνοιξε την 8η αγωνιστική, για το πρωτάθλημα της Κατηγορίας.
     Η γηπεδούχος ομάδα αν και ήταν καλύτερη δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη έψαξε τη νίκη μέχρι το τέλος του αγώνα αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή της, που είχε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης.
      Στο 44΄ η ΑΕ Βάλτου με σουτ του Γούλα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει το 0-1 αλλά με την έναρξη του Β΄ημιχρόνου στο 47΄ο Ρεντίφης ισοφάρισε σε 1-1.
    Στο 70΄ με κτύπημα φάουλ ο σπεσιαλίστας βετεράνος Καρύμπας έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
     Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έδειξαν και πάλι ότι διαθέτουν ένα αρκετά δυνατό σύνολο που δεν τα παρατάει ποτέ. Οι παίκτες του Ακαρνανικού ισοφάρισαν σε 2-2 στο 80 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσάκαλος και κυνήγησαν την νίκη που τελικά δεν ήρθε.....



Οι Συνθέσεις των Ομάδων:

ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ: Λασπίτης, Σίμος, Τσιλίκας (83΄Ζαρκαδούλας), Τσάκαλος, Σίμος, Ζορμπάς, Γαλάνης, Τζαχρήστας, Καραπάνος, Τζουλιάνο, Παληγεώργος (46΄Ρεντίφης).

ΑΕ ΒΑΛΤΟΥ: Νέστωρας, Μπισμπίκης, Λιανός, Μαργαρίτης, Μακρής, Τσιάκαλος (84΄Ζαχαράκης), Γούλας, Νέστωρας, Τσεκούρας, Καρύμπας, Βαινάς.
xiromeronews