Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Α.Ε.Μεσολογγίου : «Δεν αρκεί μόνο η φανέλα»

Με δήμιο τον Κοντοπάνο που πέτυχε χατ-τρίκ....η ΑΕΜ γνώρισε βαριά ήττα στο Δοκίμι απο τον τοπικό Απόλλων .

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Απόλλων Δοκιμίου που επιβλήθηκε στην έδρα του της Α.Ε. Μεσολογγίου με 4 - 0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, που κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήταν ο Νίκος Κοντοπάνος που πέτυχε 3 τέρματα.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το "καλημέρα" στο παιχνίδι, καθώς μόλις στο 7΄ ο Κοντοπάνος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 14΄ ο Αθανασίου πέτυχε τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 44΄ ο Απόλλων έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Γιαννακά με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Όμως η Α.Ε.Μ. δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και στο 48΄ ο Κοντοπάνος έκανε το 2 - 0. Οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν στο 66΄ με το Διαμαντόπουλο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Απόλλων συνέχισε να απειλεί και στο 72΄ ο Κοντοπάνος έκανε χατ τρικ με πλασέ. Το τελικό 4 - 0 διαμόρφωσε ο Αλέξανδρος Αθανασίου στο 83΄.

Το φιλμ του αγώνα.

7΄ Γκολ. Πάσα του Φώτη Κορομηλά στον Κοντοπάνο που με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.
14΄ Φάουλ του Τζωρτζόπουλου ο Αλέξανδρος Αθανασίου στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά υπάρχει υπόδειξη οφσάιντ.
38΄ Σέντρα του Γιαννακά ο Σπυριλιώτης από κοντά σουτάρει, αλλά η μπάλα κοντράρει σε σώμα αμυντικού.
44΄ Ο Απόλλων Δοκιμίου μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιαννακά με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα.
48΄ Γκολ. Πάσα του Τζωρτζόπουλου στον Κοντοπάνο που φεύγει στον κενό χώρο και πλασάρει για το 2 - 0.
54΄ Κόρνερ του Φώτη Κορομηλά κεφαλιά του Αλέξανδρου Αθανασίου ελάχιστα άουτ.
66΄ Η Α.Ε.Μ. μένει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Διαμαντόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
72΄ Γκολ. Πάσα του Φώτη Κορομηλά στον Κοντοπάνο που βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ κάνει το 3 - 0.
83΄ Γκολ. Σέντρα του Νίκου Τσακανίκα από δεξιά ο Αλέξανδρος Αθανασίου κάνει εντυπωσιακό άλμα και με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 4 - 0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Θεόδωρος Λαυράνος): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Τζωρτζόπουλος (60΄ Τσακανίκας Ν.), Γαρούφης, Αθανασίου Α., Καρτσακλής, Σπυριλιώτης (76΄ Παναγιωτόπουλος), Κορομηλάς Φ., Γιαννακάς, Ζαχαράκης (85΄ Κρανιάς), Κοντοπάνος.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Μπράτσικας, Διαμαντόπουλος, Καβαλλάρης (56΄ Ρούσσης), Παναγιωτόπουλος, Μπαλαμπάνης (73΄ λ.τ. Ντρούκας), Πέκεζ, Παλιάτσας, Αυτζής, Πλαστήρας, Νικολόπουλος (80΄ Λένης), Πασπαλιάρης.
olatagoal.gr