Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Β’ Εθνική: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας και οι διαιτητές για τον αγώνα Μεσολόγγι 2008-Πανηλειακός

Πρεμιέρα έχουμε την Κυριακή για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Γυναικών οπού και φέτος η περιοχή μας θα εκπροσωπηθεί απο το Μεσολόγγι 2008, που πέρυσι κατάφερε άνετα να εξασφαλίσει την παραμονή τερματίζοντας στην 3η θέση.
Η Μεσολογγίτικη ομάδα δίνει το πρώτο της παιχνίδι εντός, καθώς θα υποδεχτεί την Κυριακή στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄ Θεόδ. Πασσιόπουλος ΄΄  στις 3.00 μ.μ. την πολύ καλή ομάδα του Πύργου τον Πανηλειακό.Ενω από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ορίστηκε σήμερα η διαιτητής απο την Αχαία Ντάβλα Γεωργία [φωτογραφία] να διευθύνει τον αγώνα με βοηθούς τους Σταυρόπουλο Σπ. και Ασημακόπουλο Σωτ. επίσης απο την ίδια ΕΠΣ Αχαίας.


.
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008.....Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο για την πρεμιέρα με τον Πανηλειακό..
<<Το Μεσολόγγι 2008 καλεί τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να το στηρίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής κόντρα στον Πανηλειακό.
Μετά απο μιά δύσκολη περίοδο προετοιμασίας και σκληρής δουλειάς φτάσαμε στην αφετηρία της νέας αγωνιστικής περιόδου  που βρίσκει την ομάδα μας παρά τα προβλήματα[οικονομικά,απώλεια παικτριών λόγω σπουδών,γηπεδικό...]στην Β΄Εθνική κατηγορία .
Την Κυριακή 1-11-2015 και ώρα 3.00 μ.μ. έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος τον Πανηλειακό στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος΄΄.
Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του Μεσολογγίου , αλλά και της ευρύτερης περιοχής να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο.Φέτος, η παρουσία του κόσμου κρίνεται κάτι περισσότερο από αναγκαία, καθώς ανεβαίνει και ο βαθμός δυσκολίας αλλά παράλληλα και το επίπεδο των αντιπάλων Για αυτόν τον λόγο καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας  αλλά και του ποδοσφαίρου  γενικότερα να προμηθευτεί τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, προκειμένου να έρθει η επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία ,και απο εκεί και πέρα ότι έρθει είναι καλοδεχούμενο>>        Μεσολόγγι 2008