Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Απίστευτη ατάκα διαιτητή σε παίκτη! «Πού παίζεις, τοπικό παίζεις... Εγώ σφυρίζω Σούπερ Λιγκ!»

Δεν υπάρχει αυτό που έγινε στα Ζωνιανά με διαιτητή να χαρακτηρίζει «χωριάτη» παίκτη της Γ' Εθνικής



Αναβρασμός επικρατεί στα Ζωνιανά, με την προκλητική, όπως χαρακτηρίζουν διαιτησία του Ρεθυμνιώτη διαιτητή, Μιχάλη Βοσκάκη.

Ο Ερμής Ζωνιανών, γνώρισε την ήττα από την Επισκοπή με 2-0, σκορ που έπρεπε να έρθει στο ματς, για να περάσει στην επόμενη φάση η Επισκοπή, αφού στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκε καθαρά από τους πράσινους με 3-1.

Ο διαιτητής της Σούπερ Λιγκ, Μιχάλης Βοσκάκης, όπως διαπίστωσαν όσοι ήταν στο γήπεδο, κιτρίνισε σχεδόν όλη (!) την ομάδα του Ερμή, ενώ δεν... έβλεπε χέρια που γινόντουσαν εντός περιοχής αλλά ούτε φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων. Ακύρωσε κανονικό γκολ, έδινε off-side που δεν ήταν, και δεν έδωσε κόκκινη σε αντιαθλητικό-προκλητικό μαρκάρισμα πάνω στο Μπεκατώρο, με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους φίλους του συλλόγου, αλλά και να εκνευρίσει τους ποδοσφαιριστές.

Για του λόγου το αληθές, θα βγει στη δημοσιότητα και βίντεο με όλες τις φάσεις έτσι ώστε αν κάποιος έχει αμφιβολία, να πειστεί.

Μάλιστα, έγκυρες πηγές αναφέρουν πώς ο πρωτευουσιάνος ρέφερι, χαρακτήριζε τους παίκτες του Ερμή "χωριάτες", ενώ σε παίκτη με θητεία στη Σούπερ Λιγκ, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Πού παίζεις, τοπικό παίζεις... Εγώ σφυρίζω Σούπερ Λιγκ!"

Οι ιθύνοντες του Ερμή, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσουν την εξαίρεσή του επ' αόριστον από όλες τις υποχρεώσεις του σωματείου.

Πηγή: prismasport