Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Μια «ηχηρή» μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ατρόμητος,..

 Το μεγάλο άλμα στην καριέρα της έκανε η επιθετικός Παναγιωτίδη Ευαγγελία καθώς από  την γυναικεία ομάδα του Μεσολόγγι 2008  στην οποία άνηκε μέχρι πρότινος, εντάσσεται στην αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου.
Η 18χρονη που θα συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του Περιστερίου αποτελεί μια  πολύ ταλαντούχα ποδοσφαιρίστρια που αναμένεται να βοηθήσει κατά πολύ την ομάδα του Ατρομήτου. Για την απόκτηση της ενδιαφέρθηκαν και άλλες ομάδες της Α΄Εθνικής αλλά λόγω της μεταγραφής της στα ΤΕΕΦΑ Αθηνών, προτίμησε η διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, να συνεχίσει στην ομάδα του Ατρομήτου .που κατόρθωσε να  την πείσει και να ντύσει στα ''κυανόλευκα'' την Πρεβεζάνα παίκτρια                       
 Η ομάδα του Μεσολογγίου εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση η οποία αναφέρει τα εξής: "Η Πρόεδρος το Δ.Σ, και ο προπονητής του Μεσολόγγι 2008 ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά της την αθλήτρια  Ευαγγελία Παναγιωτίδη και ανακοινώνει την μεταγραφή της στον Ατρόμητο Αθ.
Το  Μεσολόγγι 2008 είναι μια ομάδα που στηρίζει την προσπάθεια των νέων κοριτσιών και προωθεί κάθε δυνατή προσπάθεια εξέλιξης τους.  Ευαγγελία σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στο ταξίδι αυτό του ποδοσφαίρου και υγεία πάνω απ’όλα, και καλή σταδιοδρομία".
                           ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 2008