Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Παρουσίασε τις μεταγραφές της!

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η επίσημη παρουσίαση των παικτών της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για την περίοδο 2015-2016.


Τα μέλη της Διοίκησης προλόγισαν την παρουσίαση των νέων παικτών και τόνισαν πως η ομάδα θα συνεχίσει να πετυχαίνει μεγάλους στόχους και να προοδεύουν οι παίκτες του: "Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε τους νέους παίκτες, θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε γιατί η ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας πετυχαίνει μεγάλους στόχους και καταξιώνεται στη συνείδηση σαν σταθερή δύναμη στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θα παρουσιάσουμε μια ομάδα πιο καλή από πέρυσι. Κρατήσαμε τον κορμό, κάναμε λίγες προσθήκες και είμαστε πιστοί στη φιλοσοφία να παίρνουμε ότι καλύτερο σε παίκτες υπάρχει, που να γνωρίζουν την Ελληνική πραγματικότητα. Κάναμε γρήγορα τις μεταγραφές και δώσαμε στον προπονητή μας όλο το ρόστερ από την αρχή για να δουλέψει. Διαθέτουμε ρόστερ ποιοτικό, ευέλικτο, με φιλόδοξους παίκτες που έχουν κίνητρα".
Στην συνέχεια πήραν τον λόγο οι νέοι παίκτες της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας:
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ομάδας, εύχομαι η χρονιά να είναι με υγεία και να πετύχουμε τους στόχους μας. Η ομάδα είναι πολύ καλά οργανωμένη σε όλους τους τομείς και θα συνεχίσουμε σε αυτά τα πλαίσια. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα ξεκινάει το πρωτάθλημα και θα δείξουμε ποιοί είμαστε και γιατί είμαστε εδώ".
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ: "Είμαι ευχαριστημένος που ανήκω στην ομάδα, γίνετε μια μεγάλη προσπάθεια από όλους από την Διοίκηση και από όλα τα άτομα που δουλεύουν για την ομάδα για να καταφέρουν φέτος κάτι καλό. Εύχομαι σε όλους τους ποδοσφαιριστές υγεία και καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής".
ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλα τα άτομα που αποτελούν την Διοίκηση τη ομάδας, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή με βοήθησαν σε ότι χρειάστηκα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά και στο προπονητικό τιμ, υγεία πάνω από όλα και με σκληρή δουλεία να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας, ο οποίος είναι να πρωταγωνιστήσει όπως και πέρυσι, και αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι να το καταφέρει φέτος. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά".
Οι νέοι παίκτες είναι: ΧΑΡΗΣ ΡΑΧΙΩΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΠΟΥΣΙΝΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΨΑΛΗΣ, ΔΗΜΗΡΤΗΣ ΤΑΤΣΗΣ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΛΜΑΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΝΩΝΤΑΣ ΔΗΜΟΥΛΑΣ

mikriliga