Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Δύσκολη νίκη αλλά δίκαιη για την νεανική ομάδα της ΑΕΜ




Με το δεξί μπήκαν στο νέο πρωτάθλημα οι κανονιέρηδες που κατάφεραν πάρουν μια σημαντική νίκη με 2-1 το απόγευμα του Σαββάτου επί του Ατρόμητου Αντιρρίου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου.


Η νίκη αυτή ήρθε να τονώσει το ήδη πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα από την έναρξη της προετοιμασίας, και να δώσει ώθηση για την δύσκολη συνέχεια.

Ισορροπημένο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν από νωρίς πιο δραστήριοι στον αγωνιστικό χώρο και να καταφέρνουν να πάρουν κεφάλι στο σκορ σε μια φάση διαρκείας μετά από λάθος του Φλωρόπουλο στο 15΄ ο Πλαστήρας θα κάνει το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια κατά κύριο λόγο με στημένες μπάλες του σπεσιαλίστα Παπαποστόλου και στο 44΄ θα απολέσουν μεγάλη ευκαιρία με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά η ισοφάριση θα έρθει στο 65΄, όταν σέντρα του Αποστολόπουλου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του αμαρκάριστου Βαρελά θα γίνει το 1-1.

Οι γηπεδούχοι θα βρουν τα ψυχικά αποθέματα και από μια ατομική ενέργεια  του Ρισβά στο 82΄ θα κερδίσουν πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Στριμμένος και θα κάνει το 2-1 που θα είναι και το τελικό αποτελέσματα του παιχνιδιού.

Το φιλμ του παιχνιδιού:

15΄ γκοοολ για την ΑΕΜ, κόρνερ από αριστερά με τον Αυτζή στο πρώτο δοκάρι, κεφαλιά του Μπαλαμπάνη εκπληκτική απόκρουση του Φλωρόπουλου με την μπάλα να φτάνει εκ νέου στα πόδια του Αυτζή, νέο γέμισμα στο πρώτο δοκάρι ολέθριο λάθος του τερματοφύλακα με τον Πλαστήρα με σουτ να κάνει το 1-0.

19΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου άουτ.

26΄σουτ του δραστήριου Πλαστήρα θα μπλοκάρει ο Φλωρόπουλος.

27΄σουτ του Παπαποστόλου αουτ.

40΄σουτ του Πλαστήρα αουτ.

44΄μεγαλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ακόμα μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου για τους φιλοξενούμενους, με την μπάλα να σκάει στην μικρή περιοχή και να προσκρούει στην μέσα πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και να απομακρύνεται.

57΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Δάρδα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

65΄γκολ για τον Ατρόμητο, σέντρα από αριστερά του Αποστολόπουλου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του αμαρκάριστου Βαρελά και 1-1.

82΄γκοοολ για την ΑΕΜ από τα έντεκα βήματα, ανατροπή του Ρισβά από τον Αναγνωστόπουλο και πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Στριμμένος και θα κάνει το 2-1.

86΄εκτελεση φάουλ του Παπαποστόλου, κεφαλιά Μπίμπα με την μπάλα να περνάει άουτ.

Διαιτητές της αναμετρήσεις οι κ.κ Καραβασίλης, Γαλανόπουλος και Βαλλιάνος.

ΑΕΜ: (Δημήτρης Ξηρός) Γιάντσιος, Διαμαντόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Στριμμένος, Μπαλαμπάνης, Δάρδας, Αυτζής, Παλιάτσας (71΄Βιδάλης), Πλαστήρας (84΄ Καβαλλάρης), Ρισβάς, Γιαννη (46΄Λένης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: (Περικλής Παπαποστόλου) Φλωρόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπίμπας, Κακκος Δ, Ζαχαρόπουλος (78΄Πετσίνης), Βαρελάς, Γιαβρούτας (59΄Τσίκας), Βήτος (72΄Μανδέλος), Παπαποστόλου, Κακκος Β.

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 aitosports.gr/