Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

Τουρνουά ποδοσφαίρου:Παντελής Χαλαζιάς

Μια σημαντική πρωτοβουλία από την Διοίκηση της Αναγέννησης Μεσολογγίου  η δημιουργία τουρνουά εις μνήμη του αδικοχαμένου παλιού ποδοσφαιριστή και προέδρου της Παντελή Χαλαζιά

Η Αναγέννηση Μεσολογγίου οργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου με την συμμετοχή της ΑΕΜ και του Αστέρα την Τετάρτη 2/9/2015 στο Ενωσιακό γήπεδο με ώρα έναρξης 5.30 μ.μ..
Το παρών στο τουρνουά !!Παντελής Χαλαζιάς !! θα δώσει και η οικογένεια του αδικοχαμένου παράγοντα, η οποία θα παραλάβει αναμνηστικές πλακέτες από την Διοίκηση της Αναγέννησης.

  Η ανακοίνωση της Αναγέννησης Μεσολογγίου..
<<Είμαστε στην ευχάριστη θέση και χαρά να ανακοινώσουμε την διεξαγωγή του 1ου τουρνουά ποδοσφαίρου αφιερωμένο στον αδικοχαμένο πρώην πρόεδρο της ομάδας, ΠΑΝΤΕΛΗ ΧΑΛΑΖΙΑ. Άνθρωπος με Α κεφαλαίο, που έδωσε την ζωή του για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και φυσικά ως ελάχιστο φόρο τιμής η διοργάνωση θα φέρει το όνομα του.>>

Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν εξολοκλήρου στον Οργανισμό "Το χαμόγελο του Παιδιού" και η Αναγέννηση δεσμεύτηκε ότι το συγκεκριμένο τουρνουά ποδοσφαίρου θα γίνει θεσμός και θα διεξάγεται κάθε χρόνο εις μνήμη του Παντελή Χαλαζιά.