Καλώς ήλθατε στο Ιστολόγιο του mesologgi-sport

1ο Τουρνουά ποδοσφαίρου εις μνήμην Παντελή Χαλαζιά...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο "Θεόδωρος Πασσιόπουλος" το 1ο τουρνουά "Παντελής Χαλαζιάς", που διοργάνωσε η Αναγέννηση Μεσολογγίου.
Καλό ποδόσφαιρο, πολύ όμορφο το κλίμα και αρκετός κόσμος στο τουρνουά που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην προέδρου της Αναγέννησης Μεσολογγίου. Νικήτρια του τουρνουά η Α.Ε. Μεσολογγίου, δεύτερη ήταν η Αναγέννηση Μεσολογγίου και στην τρίτη θέση ο Αστέρας Μεσολογγίου. Στην οικογένεια του Παντελή Χαλαζιά δόθηκαν πλακέτες από την ομάδα της Αναγέννησης και την Ε.Π.Σ. Νομού Αιτωλοακαρνανίας, με τον πρόεδρό της Παναγιώτη Παπαχρήστο να δίνει την πλακέτα από την ΕΠΣΝΑ, ενώ η Αναγέννηση χάρισε δύο φανέλες με το όνομα του πρώην προέδρου της στις κόρες του. Στα παιχνίδια, που ήταν αμφίρροπα, διαιτητής ήταν ο Μιχάλης Ματσούκας με βοηθούς τους Κασσαβέτη και Καλύβα. Τα έσοδα των εισιτηρίων θα δοθούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  1 - 0

Ο Αστέρας Μεσολογγίου έδειξε να έχει μεγαλύτερο έλεγχο στο παιχνίδι, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τετ α τετ του Μαντέλου στο 28΄, όμως στο 40΄ ο Κατσαβός με πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Το φιλμ του αγώνα

2΄ Κόρνερ του Σταμάτη κεφαλιά του Κυριακόπουλου η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
16΄ Σουτ του Χατζή έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε και έφυγε κοντά από την εστία σε κόρνερ.
20΄ Κόρνερ του Χαμοσφακίδη οι αμυντικοί απομακρύνουν, αλλά ο Δάλλας επαναφέρει και ο Βαλμάς μέσα από την περιοχή σουτάρει άουτ.
28΄ Ο Μαντέλος βγαίνει σε θέση τετ α τετ, αλλά πλασάρει ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σταθάτου.
34΄ Φάουλ του Μαντέλου απέκρουσε ο Σταθάτος.
38΄ Φάουλ του Χατζή απέκρουσε ο Σταθάτος.
40΄ Γκολ. Ο Μίαρης πασάρει στον Κατσαβό που πιάνει μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0 της Αναγέννησης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Μάκης Κουρνέτας): Σταθάτος, Μπαλαούρας, Βαλμάς, Παπαδάτος, Μίαρης, Μακρής, Δάλλας, Αλεξανδρής, Ρήγας (26΄ Βασιλείου), Χαμοσφακίδης, Κατσαβός.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Μαντέλος): Σπυρόπουλος, Κυριακόπουλος, Χολέβας, Κοκκόρης, Σούφρας, Γαντζούδης (26΄ Μπλαχούρας), Χατζής, Καρακώστας, Μαντέλος, Σταμάτης, Ναούμης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  0 - 0

Η Α.Ε.Μ. είχε τον έλεγχο, όμως ο Αστέρας με καλή άμυνα δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα και το παιχνίδι τελείωσε χωρίς τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα

14΄ Σουτ του Λένη φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι του Γιάντσιου.
19΄ Ο Ρισβάς πασάρει στον Παλιάτσα που σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
32΄ Σουτ του Αυτζή απέκρουσε ο Γιάντσιος.
35΄ Ο Ρισβάς πασάρει στον Αυτζή που σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κοντράρει.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Καραδήμας, Διαμαντόπουλος, Ντρούκας, Στρεμμένος, Μπαλαμπάνης, Δάρδας, Αυτζής, Παλιάτσας, Ρισβάς, Πλαστήρας, Λένης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Μαντέλος): Γιάντσιος, Μιχαλόπουλος (34΄ Χατζής), Γραμμένος, Κυριακόπουλος (37΄ Κοκκόρης), Παππάς, Σακαρέλος (34΄ Κτιστάκης), Σένια, Κέκελος, Καγιάς, Διαμάντης, Καλύβας.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  1 - 0

Η Α.Ε.Μ. είχε την κατοχή, όμως οι παίκτες της Αναγέννησης προσπάθησαν να κλείσουν τους διαδρόμους. Δεν το κατάφεραν στο 20ο λεπτό όταν ο Βιδάλης με προβολή έκανε το 1 - 0. Δύο λεπτά αργότερα ο Καραδήμας πρόλαβε τη μπάλα πριν ο Βασιλείου βρεθεί πολύ κοντά στην ισοφάριση και η Α.Ε.Μ. στη συνέχεια κατάφερε να κρατήσει τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

20΄ Γκολ. Σέντρα του Διαμαντόπουλου από δεξιά ο Βιδάλης με προβολή κάνει το 1 - 0 για την Α.Ε.Μ.
22΄ Ο Καλύβας από αριστερά γυρίζει προς το Βασιλείου μέσα στην περιοχή, αλλά ο Καραδήμας βγαίνει και απομακρύνει.
25΄ Μακρινό σουτ του Βαλή η μπάλα φεύγει άουτ.
30΄ Σουτ του Διαμαντόπουλου από δεξιά έξω από την περιοχή περνάει άουτ.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Δημήτρης Ξηρός): Καραδήμας, Διαμαντόπουλος, Ντρούκας (11΄ Γιαννής), Στρεμμένος (13΄ Ρουμελιώτης), Μπαλαμπάνης, Δάρδας, Αυτζής (22΄ Γεωργίου), Παλιάτσας, Ρισβάς (29΄ Ρασμίλ), Πλαστήρας (11΄ Βιδάλης), Βαλής (29΄ Βρέττας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Μάκης Κουρνέτας): Σταθάτος, Μαντέλος, Δάλλας, Κουλιαμπάς, Παπουτσόπουλος, Κατσάνος, Καλύβας, Μωραΐτης, Βασιλείου (36΄ Παπαδάτος), Σαμαράς, Παπαδόπουλος (13΄ Αλεξανδρής (20΄ Μπαλαούρας).

olatagoal.gr